DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Az F1 miatt hagyta el barátnőjét Leclerc

Négy éven át alkotott egy párt Charles Leclerc és Giada Gianni. Az olasz hölgy elárulta, a Ferrari-versenyző szakított vele, hogy kizárólag munkájára összpontosíthasson.

Charles Leclerc magánéletéről ismert, hogy hosszú éveken át, 2015 óta járt a hozzá hasonlóan 21 esztendős olasz modellel, Giada Giannival. A Francia és Brit Nagydíjon még együtt mutatkoztak, de a közelmúltban kiderült, hogy a fiatalok azóta külön utakra léptek. A hölgy elárulta, a szakítást Leclerc kezdeményezte.



A Vanity Fair beszámolója szerint Giada egy élő Instagram-bejelentkezésben beszélt a kapcsolat lezárásának okairól. „Charles elhagyott. Egyedül a Ferrarinak akarja szentelni magát” – mondta az olasz lány.

Giada Gianniról nem sokat tudni azon kívül, hogy modell, és 58 ezer Instagram-követője van, akik számára utazásokon készült fotókat oszt meg.

Egy héttel korábban egy olasz bulvárlap arról számolt be, hogy Leclerc már egy másik nő, Charlotte Sine társaságában keresi a boldogságot. Ennek egyelőre egyik fél sem adta jelét.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: