DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Rosberg visszavesz megmondóember stílusából

Az F1 új Jacques Villeneuve-ének nevezett Nico Rosberg úgy tűnik, hallgat a kritikákra, és kissé szolidabb hangvételben folytatja a videózást, miután Hamilton és Verstappen is beszólt neki.

2016 Formula-1-es világbajnoka elmondása szerint "megpróbál kicsit változtatni a stílusán" azt követően, hogy két nagyágyú, Max Verstappen és Lewis Hamilton is kritikával illette őt. A visszavonult pilóta az utóbbi egy évben új szerepben, vloggerként jelent meg az F1-es bokszutcákban. Videóiban gyakran bulváros stílusban kommentálja a száguldó cirkusz aktuális történéseit, ami Verstappennél a Belga Nagydíjat követően verte ki a biztosítékot, amikor Rosberg úgy véleményezte a holland rajtbalesetét, hogy előjött a pilóta "régi énje". 

rosberg-vlog1



Verstappen ekkor nevezte a visszavonult világbajnokot az új Jacques Villeneuve-nek, amelyen Hamilton is derült egy jót. Rosberg ekkor kapott a fejéhez, és döntött úgy, hogy változtat.

"Aktív időszakomban az egyik legjobban utált dolog az volt számomra, amikor az újságírók korábbi pilóták rólam szóló megjegyzéseit mondták el nekem. Az én esetemben ez gyakran David Coulthard volt. Komolyan, szörnyű volt, kikészültem tőle. Most pedig az a helyzet alakult ki, hogy az újságírók az én megjegyzéseimet közvetítik, például Lewis és Max felé. Képzelhetik, [Verstappent] mennyire idegesíti ez, ha az Instára posztol emiatt.Ezen változtatnom kell, mert nem akarom a volt kollégáimat, akiket nagyon tisztelek, feldühíteni."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: