DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Vettel titokban megnősült a Francia Nagydíj előtt

Karikagyűrűvel a kezén jelent meg Le Castellet-ben a Ferrari német F1-es pilótája: sajtóértesülések szerint a négyszeres világbajnok nemrég elvette élete szerelmét, Hanna Pratert.

Sebastian Vettel egy másik német Formula-1-es szupersztárhoz, Michael Schumacherhez hasonlóan nagyon ritkán oszt meg információkat a magánéletéről a közvéleménnyel. Párkapcsolatáról csupán annyit lehetett tudni, hogy gyerekkori szerelmével, Hanna Praterrel él együtt, sőt már két gyermekük is van: Emilie 2014-ben, Matilda pedig egy évvel később született.

vettel-hanna-fia-dppi-1



Az élesszeműek azonban kiszúrhatták, hogy a négyszeres világbajnok karikagyűrűvel a kezén érkezett meg csütörtökön a hétvégi Francia Nagydíjnak otthont adó Paul Ricard versenypályára, a bulvártémákban általában jól értesültnek számító Bild pedig be is számolt a szenzációról, miszerint Vettel végre megnősült.

Az esküvőről egyelőre nem sok információ látott napvilágot: csak annyit lehet gyanítani, hogy az eseményre a kanadai verseny óta eltelt időszakban került sor, azaz pont azok után, hogy egy vitatott ítélettel megfosztották a Ferrari versenyzőjét az első helyétől – igaz, az még nem kizárt, hogy pénteken mégis visszakapja a montreali győzelmet.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: