DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Kiderítettük, miért jött sutyiban Budapestre Verstappen

Kiderült, hogy miért portyázott titokban Budapesten Max Verstappen a monacói és montreali futamok közötti napokban.

Mint ismeretes, Verstappen a Monacói Nagydíjat követő csütörtökön bukkant fel hazánk fővárosában: a Formula.hu olvasói jelezték szerkesztőségünknek, hogy Budapesten látták a pilótát, péntek reggelre pedig egy fényképes bizonyíték is érkezett hozzánk a Red Bull reménységéről, aki az egyik szórakozóhelyen hajnalig töltötte az időt édesapja, a korábbi F1-es pilóta Jos, valamint menedzsere, Raymond Vermeulen társaságában.



Pénteken, Montrealban lestoppoltuk a hollandot, aki a beszámolók szerint igyekezett kerülni a feltűnést a budapesti tartózkodása idején. Neki is szegeztük a kérdést, hogy lehet-e tudni, milyen ügyben látogatott Magyarországra: „Hogyne! Egy sportkocsit teszteltünk édesapámmal, pusztán szórakozásból. Néha előfordul, hogy ilyen mókára adjuk a fejünket. Ilyenkor mindig autózunk egy jót, hiszen ő is éppen úgy imádja a száguldást a mai napig, mint régen. Jól szórakoztunk, mindketten nagyon élveztük” – fogalmazott Verstappen, aki a Formula.hu információi szerint édesapjával egy Porsche Cayman GT4-est vetett nyúzópróba alá.

Arra a kérdésre, hogy vajon az idősebb Verstappent rövidesen újra versenyezni látjuk-e, a Red Bull-Honda pilótája határozott nemmel felelt, arról ugyanakkor fülig érő szájjal beszélt, hogy a május 1-jén tartott Nagy Futam után újra Budapesten kötött ki. „Nem viccelek, tényleg nagyon szeretem a várost. Lassan egyébként már azt is elmondhatom magamról, hogy többet vagyok ott, mint odahaza! Már várom, hogy a Magyar Nagydíjkor újra ott legyünk!” – mondta a 21 éves versenyző, aki a hétvégi Kanadai Nagydíj előtt az egyéni tabella 4. helyén állomásozik.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: