DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Hamilton több nővel távozott egy étteremből, de mindent tagad

Az ötszörös világbajnok Lewis Hamilton a hétvégén több újság címlapjára is felkerült, miután a párizsi divathét egyik eseményéről egy nőkkel teli taxiban távozott, arcát takargatva a fotósok elől.

A The Sun brit hírlap közölte le vasárnap, hogy Lewis Hamilton hajnal háromig bulizott, és egy puccos párizsi étteremből távozott egy nőkkel teli taxiban, két héttel a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj előtt. Az ötszörös F1-es világbajnok a párizsi divathéten tette tiszteletét.

„A VIP-listán vele volt az NFL szupersztárja, Odell Beckham Jr. – és a páros szemmel láthatóan nem volt híján a nőtársaságnak, mikor elhagyták a párizsi Cesar éttermet. A 34 éves Hamilton nem volt oda érte, hogy lefotózták, és mindent megtett, hogy arcát eltakarja a paparazzók elől” – írja a The Sun.

Lewis Hamilton azonban ma reggelre megelégelte a híreket, és az Instagramon válaszolt a médiának: „Egy jó vacsorára indultam el tegnap a munkatársaimmal, illetve a keresztfiam édesapjával és édesanyjával. Ez a divat hete éppen, így nem meglepő, hogy mindenhol modellekkel és celebekkel láttak bennünket.”

Hamiltont nagyon szereti a média


„A helyet a saját társaságommal hagytam el a média kíséretében, hogy aztán ma reggel arra ébredjek, hogy ilyen kamuhírek szállingóznak rólam az interneten, hogy egy nőkkel teli autóval távoztam. Igen, ők az én kollégáim, természetesen együtt jöttünk, így együtt is távoztunk. Szomorú világban élünk, hogy egy férfinak nem lehetnek női kollégái anélkül, hogy a média megpróbálná annak látni a dolgot, ami valójában nem.”

„Az évek során már sokszor próbáltak csorbát ejteni a nevemen és az imidzsemen, de én még mindig itt vagyok és egyre magasabban szárnyalok. Nem számít, mit tesztek, vagy mondtok, én a halálom napjáig emelkedni fogok. #stillirise”

„És nem, nincs semmilyen tűz, szóval kérem, fejezzék ezt be, egyszerűen hazavittünk egy barátot. Majd amikor egy napon azt látják, hogy egy lánynak fogom a kezét, majd akkor írhatnak a tűzről” – zárta mondandóját Lewis Hamilton.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: