Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 20. csütörtök

magánélet

Schumacher igazán szerethető emberi oldala

Michael Schumacher vezetési tudásáról nehéz lenne különösebb vitát nyitni, karrierje önmagáért beszél. Bár akadtak vitatható manőverei, alapvetően nagyon odafigyelt a megfelelő kapcsolattartásra is.

részletek

Vettelnek magánéleti problémái lehetnek

Olaszországi sajtóértesülések szerint Sebastian Vettelnek magánéletbeli problémái lehetnek, és ennek a hatásai ütnek vissza a pályán mutatott teljesítményében. A német teljesen szétesett év végére.

részletek

Alonso nagyon is emberi

Fernando Alonso az utóbbi időben annyi feladatot vállal magára, mint egy robot. A spanyol azonban nem gép, ám magánéletét nem teregeti ki. Ezúttal viszont nyíltan beszélt privát dolgairól.

részletek

Hamiltonnak szüksége van a belső egyensúlyra

Az utóbbi években rengeteg kritika érte Lewis Hamiltont, hogy túlságosan reflektorfényben éli magánéletét és esetleg ez káros hatással lehet vezetésére. Ellenben éppen a fordítottját láthatjuk.

részletek

Verstappen elárulta néhány privát titkát

Max Verstappen igen népszerű és emiatt rengeteg rajongója a versenyhétvégéken kívüli életére is kíváncsi. Emiatt lebbentette fel a Red Bull a holland versenyző néhány magánéleti dolgát.

részletek

Sebastian Vettel titkos élete

Sebastian Vettel kötélnek állt egy kérdezz-felelek játékra, a kérdések sokkal inkább érintették magánéletét, mint az aktuális versenyeit. Vajon a rajongók is tudnák a válaszokat?

részletek
Olvastad már?