Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 19. csütörtök

magánélet

Raikkönen, a válság, a cigi és az alkohol

2013-ban, egy magánéleti mélypont során csúcsra járatta magát Kimi Raikkönen, ami a bulizást illeti. Az alkohol és a cigaretta is mindennapjai részévé vált, egészen furcsa tizenhat napon volt túl.

részletek

Hamilton több nővel távozott egy étteremből, de mindent tagad

Az ötszörös világbajnok Lewis Hamilton a hétvégén több újság címlapjára is felkerült, miután a párizsi divathét egyik eseményéről egy nőkkel teli taxiban távozott, arcát takargatva a fotósok elől.

részletek

Schumacher igazán szerethető emberi oldala

Michael Schumacher vezetési tudásáról nehéz lenne különösebb vitát nyitni, karrierje önmagáért beszél. Bár akadtak vitatható manőverei, alapvetően nagyon odafigyelt a megfelelő kapcsolattartásra is.

részletek

Vettelnek magánéleti problémái lehetnek

Olaszországi sajtóértesülések szerint Sebastian Vettelnek magánéletbeli problémái lehetnek, és ennek a hatásai ütnek vissza a pályán mutatott teljesítményében. A német teljesen szétesett év végére.

részletek

Alonso nagyon is emberi

Fernando Alonso az utóbbi időben annyi feladatot vállal magára, mint egy robot. A spanyol azonban nem gép, ám magánéletét nem teregeti ki. Ezúttal viszont nyíltan beszélt privát dolgairól.

részletek

Hamiltonnak szüksége van a belső egyensúlyra

Az utóbbi években rengeteg kritika érte Lewis Hamiltont, hogy túlságosan reflektorfényben éli magánéletét és esetleg ez káros hatással lehet vezetésére. Ellenben éppen a fordítottját láthatjuk.

részletek

Verstappen elárulta néhány privát titkát

Max Verstappen igen népszerű és emiatt rengeteg rajongója a versenyhétvégéken kívüli életére is kíváncsi. Emiatt lebbentette fel a Red Bull a holland versenyző néhány magánéleti dolgát.

részletek

Sebastian Vettel titkos élete

Sebastian Vettel kötélnek állt egy kérdezz-felelek játékra, a kérdések sokkal inkább érintették magánéletét, mint az aktuális versenyeit. Vajon a rajongók is tudnák a válaszokat?

részletek
Olvastad már?