DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
Egyéb

Hamilton és Raikkönen is extrémen készül a szezonra

Kihasználták az évszakban rejlő lehetőséget a világbajnokok: Lewis Hamilton egészen Japánba ment snowboardozni, Kimi Raikkönen gokartozott – a jégen.

Lewis Hamilton kihagyta az év első szponzori eseményét, melyen Mercedes-szerződése értelmében részt kellett volna vennie – a csapat elmondása szerint betegség miatt –, valamint Ron Dennis óriási búcsúbuliját is. Egy másik szponzorral azonban egészen Japánig ment, ahol extrém téli sporttal edzett a közelgő szezonra. Hokkaidó szigetén három profi snowboardos, Kevin Backstrom, Tor Lundstrom és Halldor Helgason volt segítségére, akikkel hómotorra és motoros szánra is felpattantak.



„Olyan jó volt, hogy ilyen utazással kezdhettem 2018-at. Nagyon élveztem, hogy hihetetlen sportolókkal tölthettem az időt, és a deszkán is fejlesztettem a képességeim – tökéletes felkészülés volt az előttem álló szezonra” – mondta a versenyző.

Kimi Raikkönen ugyancsak nem mindennapi módon melegített 2018-ra, melyben úgyszintén szerepet játszott a hótakaró: a Jégember csak Svájcig utazott, ahol a Shell szervezésében gokartozott. Előbb néhány szerencsés rajongóval mérkőzött meg, majd egy drónnal szállt harcba. Erről az eseményről nem csupán képek készültek, hanem több videó is.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: