DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Elhagyta kisgyermekei anyját a motoros sztár

A visszavonult hatszoros világbajnok, Max Biaggi egy nála 16 évvel fiatalabb énekesnőre cserélte korábbi szépségkirálynő feleségét, akitől két gyermeke született.

A 44 esztendős, visszavonult motorversenyző, Max Biaggi, aki négy világbajnoki címet nyert a 250-es, majd még kettőt a Superbike kategóriában, a 2000-es évek elején a MotoGP-ben pedig Valentino Rossi ádáz ellenfele volt, a nyilvánosság tudta szerint boldog házasságban élt a 33 éves Eleonora Pedronnal, televíziós személyiséggel és 2002-es Miss Italiával. A párnak két gyermeke született, a hét éves Ines Angelica, valamint az egy évvel fiatalabb Leon Alexander.



Biaggi és Pedron tavaly ősszel jelentették be a Twitteren, hogy több mint tíz év tartó kapcsolatuk véget ér. Azóta a Kalóz becenevű Biaggi új társra talált a 28 éves Bianca Atzei énekesnő személyében – az olasz bulvársajtóban már régóta jelen levő hírre a vezess.hu hívta fel figyelmünket. Az itáliai lapok szerint már az esküvőt tervezgetik.

Pedronnal való hosszú kapcsolata előtt számos olasz híresség szerepelt Biaggi barátnőinek listáján: köztük Anna Falchi, Valentina Pace és Adriana Volpe színésznők, de a pletykák szóba hozták Naomi Campbell szupermodellel is.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: