DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Vége Jenson és Jessica Button házasságának

Miközben Kimi Raikkönen és Valtteri Bottas az esküvőjére készül, egy másik F1-es pilóta házassága épp most ér véget: Jenson és Jessica Button mindössze egy év után elválnak egymástól.

Jenson Button képviselője hivatalosan is megerősítette, hogy a 2009-es világbajnok és felesége, Jessica elválnak egymástól mindössze egy év házasság után: „Jenson és Jessica úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják, de a helyzet baráti köztük. Harmadik fél nem érintett a dologban” – idézi a brit pilóta sajtóság a Mail Online.

Button és Jessica Michibata 2008-ban találkoztak először, s bár 2011-ben egy rövid időre szakítottak is egymással, a McLaren versenyzője végül 2014-ben, Valentin-napon megkérte párja kezét. Az esküvőt egy évvel ezelőtt Hawaiion tartották.

A Sun azt is kiemeli, hogy a sikeres modell, és az 50 millió dollár körüli vagyonnal rendelkező pilóta nem kötött házassági szerződést egymással: „Jensonnak és Jessicának nem volt semmilyen pénzügyi egyezsége a házasságkötés előtt. Már szóba kerültek az anyagi szempontok, de túl korai bármit is mondani arról, hogy végül hogyan alakulnak majd a dolgok.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: