Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 7. kedd

Házasság

Elkelt az egyik legszebb hungaroringi sportbíró

Szomorkodhatnak a versenyzők, a nézők és a kollégák: elkelt a Hungaroring egyes posztjának vezető sportbírója, Hollósi Györgyi Anett.

részletek

Minttu kezdi megszokni a Raikkönen nevet

A hétvégi F1-es futamon első ízben adott interjút Kimi Raikkönen feleségeként Minttu, akit egy finn tévétársaság kérdezett arról, hogy milyen érzés immár férjes asszonyként élni életét.

részletek

Kimi Raikkönen és Minttu hivatalosan is egybekelt!

A finn F1-es pilóta és kedvese, Minttu Virtanen hosszas együttélés után szombaton a sienai San Galgano apátságban hivatalosan is kimondták egymásnak a boldogító igent.

részletek

Vége Jenson és Jessica Button házasságának

Miközben Kimi Raikkönen és Valtteri Bottas az esküvőjére készül, egy másik F1-es pilóta házassága épp most ér véget: Jenson és Jessica Button mindössze egy év után elválnak egymástól.

részletek

Nyáron házasodik Kimi Raikkönen

Kisfiuk születése óta a rajongók állandóan azt találgatják, vajon mikor kerül sor az esküvőre. Minttu Virtanen legújabb blogbejegyzésében véget vetett a találgatásoknak és elárulta a nagy nap időpontját.

részletek

Ki kivel jár a Formula-1-ben?

A 2015-ös F1-es szezon 18 versenyzője közül 15-en jelenleg is kapcsolatban élnek – összeállításunkban bemutatjuk, ki kinek az oldalán piheni ki a hétvégi versenyek fáradalmait.

részletek

Kimi Raikkönen házasodni készül

A mai napon a finn F1-es pilóta szóvivője is megerősítette, hogy Kimi Raikkönen eljegyezte kedvesét, Minttu Virtanent, akivel hamarosan gyermekáldás elé néznek.

részletek

A csapatfőnök és a Spice Girl egybekelnek

Az egykori Spice Girl, Geri Halliwell immár maga is megerősítette, hogy hamarosan hozzámegy a Red Bull F1-es csapatának vezetőjéhez, Christian Hornerhez.

részletek
Olvastad már?