DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Kimi Raikkönen házasodni készül

A mai napon a finn F1-es pilóta szóvivője is megerősítette, hogy Kimi Raikkönen eljegyezte kedvesét, Minttu Virtanent, akivel hamarosan gyermekáldás elé néznek.

Bár a végeredményt tekintve karrierje leggyengébb szezonját teljesítette, mégis bőven volt oka az örömre idén Kimi Raikkönennek. Augusztus elején maga a finn versenyző kedvese, Minttu Virtanen erősítette meg, hogy gyermekáldás elé néznek, így a következő hónapokban Kimi Raikkönen is csatlakozik az édesapák klubjához: Felipe Massa, Sebastian Vettel, Romain Grosjean és Pastor Maldonado után ötödikként néz apai örömök elé a jelenlegi mezőnyből.

kimi_minttu



Most pedig az is kiderült, hogy a Jégember már hónapokkal ezelőtt eljegyezte Minttut, aki az idényzárón egy köves gyűrűt viselve jelent meg. A feltételezést, hogy a Raikkönentől kapott jegygyűrűt viselte jobbján, a pilóta szóvivője, Riku Kuvaja is megerősítette, hozzátéve, hogy a lánykérésre már hónapokkal ezelőtt sor került.

Kimi Raikkönen egyszer már volt házas, s formálisan csak idén ősszel vált el Jenni Dahlmantól, holott már jó másfél éve, 2013 márciusában beadták a válókeresetet, ám a helsinki bíróság hivatalosan csak októberben ismerte el ezt.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: