DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 9. csütörtök
Egyéb

A Vredestein bemutatja a kategóriaelső Ultrac nyári gumiabroncs-kínálatát

A holland prémium gumiabroncsmárka, a Vredestein bemutatta az Ultrac nyári gumiabroncsok teljesen új kínálatát, melynek tagjai nedves és száraz körülmények között is kategóriaelső teljesítményt nyújtanak. Az Apollo Tyres Enschedében, Hollandiában található globális kutatási és fejlesztési központjában, a biztonság és a kényelem szem előtt tartásával, kifejlesztett új Ultrac gumiabroncsok 15 és 18 hüvelyk közötti mérettartományban kaphatók, így számos családi és kompakt autóhoz ideális választást jelentenek.

A Vredesteintől megszokott karakteres és tetszetős megjelenés mellett a teljesen megújult Ultrac abroncskínálat tagjai páratlan kezelhetőséget és kanyarvételt biztosítanak nagy sebesség esetén is, és 15%-kal jobban teljesítenek száraz és nedves útfelületeken, mint elődeik. Ez a szögletesebb futófelületet biztosító továbbfejlesztett abroncsüregnek, a merevebb futófelület-mintázatnak és központi bordának, valamint az oldalirányú barázdáknak köszönhető, melyek együttese javítja a kormányzási reakciót és precizitást, ez biztonságos és dinamikus vezetési élményt tesz lehetővé. Emellett az új abroncsok 5%-kal jobb mutatókkal rendelkeznek a gördülési ellenállás terén, ami javítja az üzemanyag-hatékonyságot és csökkenti a CO2-kibocsátást.

Vredestein Ultrac Golf 2-v5



A Vredestein innovatív kutatási és fejlesztési csapata új generációs futókeverék-technológiát használt, ami az elődökhöz képest 10%-kal jobb fékezési teljesítményt biztosít száraz és nedves útfelületen egyaránt. Ez annak köszönhető, hogy az új Ultrac gumiabroncsok 50%-kal több, multifunkcionális polimerekkel kombinált egyedi, tapadásjavító szilika- és gyantakeveréket tartalmaznak.

Ultrac_0_flat

A kényelem elsődleges szempont volt a Vredestein számára, mivel a vállalat célja a vezetői élmény optimalizálása volt. A csökkentett csúcsmagasság javítja a rezgéscsillapítási képességet, az optimalizált oldalfal-felépítés és a megnövelt rugalmas zóna pedig csendesebbé teszi az utazást. Mindemellett a gumiabroncsok profilblokk-elosztását a különböző gumiabroncs-átmérőkhöz optimalizálta a vállalat, a zajmentesség növelése érdekében.

„A több mint két évtizedes fejlesztésen alapuló, teljesen új Ultrac gumiabroncsok jelentős előrelépést jelentenek a kezelhetőség, a kényelem és a zajcsökkentés terén a nyári gumiabroncsok piacán” – mondta Yves Pouliquen, az Európai értékesítési és marketingigazgató. „Kutató és fejlesztő mérnökeink új teljesítményszinteket értek el, miközben minimalizálták a gördülési ellenállást, így olyan abroncsot alkottak, mely kategóriaelső teljesítményt, kiemelkedő kényelmet és lenyűgöző megjelenést kínál”

Ultrac_15_V7

Mivel sok európai országban a nyári gumiabroncsok jelentik az első számú választást a járművezetők számára, az új Ultrac rendkívül fontos a Vredestein márka számára. A vállalat úgy hiszi, hogy az új kínálat megerősíti a márka helyzetét a legfontosabb piacokon, miközben még jobban kihangsúlyozza a Vredestein által kínált prémium teljesítménybeli jellemzőket.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: