DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Audi A4 allroad quattro 2017 – Kalandor

Az Audi A4 allroad quattro volánja mögött akkor sem kell kétségbe esnünk, ha elfogy alólunk az aszfalt...

audia4allroadquattro2017d



Az új Audi A4 allroad qattro megjelenése nem okoz meglepetést. Az alapra 17, de akár 19 colos felniken is gördülő kombi karosszériáját 34 milliméterrel megemelték, fekete műanyag burkolatot illesztettek a lökhárítókhoz, a küszöbökhöz és a kerékívekhez, továbbá ezüstszínű tetősínnel gazdagodott a külső felszereltség. Ezen túl modellspecifikus az első légbeömlő a lökhárítón, függőleges krómozott lécek díszítik a hűtőrácsot, s „allroad” jelvények hirdetik az autó típusát.

audia4allroadquattro2017f

Az emelt kombi csomagtartója 505 literes, a teljes kapacitás a hátsó ülések ledöntésével eléri az 1510 litert. Az elektromos csomagtér-fedél széria, s gombnyomásra előbújó vonóhorog is rendelhető hozzá. Az utastér- a virtuális műszeregységgel és az új MMI-vel - szokás szerint high-tech hangulatot áraszt, a minőség első osztályú. Sokféle Audi Connect szolgáltatás áll az utasok rendelkezésére, plusz egy 3D hangzást biztosító Bang & Olufsen Sound System. A pilótát számtalan biztonsági és vezetőtámogató berendezés segíti, többek között Stop & Go funkcióval ellátott adaptív sebességtartó automatika.

audia4allroadquattro2017b

A hattagú motorkínálatból mindössze egy benzines, a TFSI és TDI motorok teljesítményskálája 150 és 272 lóerő között mozog. Nemcsak erősek, hanem hatékonyak is ezek az erőforrások, amihez a manuális és automata váltók széles tárháza is hozzájárul. Emellett a vezető az Audi drive select üzemmód-kapcsolóval a kedvére válogathat a különböző beállítások között, melyek természetesen a feláras állítható felfüggesztésre is hatással vannak. A terezés lehetősége miatt az A4 Avant hátsó futóművét ötlengőkarosra cserélték, s természetesen áthangolták az első karakterisztikáját is. Az Audi A4 allroad quattro idén nyáron kerül a kereskedésekbe 44.750 eurós induló áron.

audia4allroadquattro2017a

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: