Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 28. hétfő

Quattro

Az Audi nagyméretű kombija már hálózatról tölthető

A gyönyörű kombi modellek neve Avant. Mostantól pedig akár elektromos hajtással és nulla helyi károsanyag-kibocsátással is elérhető az Audi modellje. Az A6 limuzin után az Audi nagyméretű kombi modellje is bemutatkozik hálózatról tölthető (plug-in, PHEV) hibrid kivitelben. Az előrelátó működési stratégiával funkcionáló intelligens hajtásvezérléssel az új Audi A6 Avant 55 TFSI e quattro nagy elektromos hatótávolságra, alacsony üzemanyagfogyasztásra és dinamikus teljesítményre képes. Az Audi A6 Avant PHEV már az alapfelszereltség részeként átfogó felszereltséget kínál, többek között az S line külső csomagot, az Audi virtual cockpitet, a Mátrix LED fényszórókat, a sportfutóművet és a sportüléseket.

részletek

40 éves az Audi quattro hajtása

Az Audi Tradition az idei évben is több, mint egy tucat nemzeti és nemzetközi eseményen vesz részt, egy igen különleges évfordulót ünnepelve. Kereken 40 évvel ezelőtt mutatta be a négykarikás márka ugyanis Audi quattro modelljét, amely az Audi első lépése volt a prémium szegmensben. Az eseménynaptárban helyet kaptak hagyományos események, mint a Goodwood Festival of Speed, a Classic Days Schloss Dyck, az Eifel Rallye és a Donau Classic rendezvények is, ahol természetesen a különleges évfordulójukat ünneplő quattro modellek állnak majd a figyelem középpontjában.

részletek

Audi-sikertörténet – Már 8 millió quattro hasít az utakon

Az évszakhoz illő, különleges jubileumot ünnepel a négykarikás márka: San José Chiapa városában működő új gyárában legördült a nyolcmilliomodik quattro összkerékhajtással készült Audi a szerelőszalagról. A quattro technika a „beépített” plusz a biztonság és a vezetés élvezete terén – havon és jégen egyaránt. A jubileumi modell egy Gránátvörös Audi Q5 2.0 TFSI quattro*.

részletek

Audi A4 allroad quattro 2017 – Kalandor

Az Audi A4 allroad quattro volánja mögött akkor sem kell kétségbe esnünk, ha elfogy alólunk az aszfalt...

részletek

Gázolajos DTM-es? – Audi A5 3.0 TDI Quattro DTM selection

A név csalóka, mondhatnánk az Audi A5 új verziójára, hiszen a DTM-es gépek eleve hátsókerekesek. De mint kiderül, itt csak a hangulat lehet maximum hasonlatos, a technika az nem éppen.

részletek
Olvastad már?