DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Rali

Ferjáncz András újból a pályán

A Livewire Team pilótájával, Ferjáncz Andrással beszélgettem, aki január 15.-én egy zártpályás versennyel kezdi az évet. Az interjú alatt elkanyarodtunk a 2017-es versenyszezonjára is.

Szia, András, régen beszéltünk! Hétvégén újból versenyautóba ülsz, de előtte hagy kérdezzelek a 2017-es évedről!

Sziasztok! Jelenleg pillanatban még nem szeretnék semmit mondani a versenyszezonomat tekintve, hiszen pár dolognak még révbe kell érnie ahhoz, hogy 100%-osan biztosat tudjak veletek közölni. Egyelőre annyit elárulhatok, hogy nem is olyan nagy szívfájdalmamra, de autómárka váltás előtt állok. A továbbiakat pár héten belül fogom veletek közölni.

FRT (1)



Térjünk rá a hétvégi autózásra. Hogyan és mivel készülsz Kiskunlacházára?

Természetesen nagyon hiányzik a versenyzés, viszonylag régen ültem autóban. A csapat BMW-jével fogok rajthoz állni az év első FRT-jén. Ezennel nem az idő lesz az ellenfelem, hanem egy kellemes látványautózásra készülök szponzorautóztatási céllal.

Régen ültél már a BMW-be! Mire számítasz?

Igen. Én próbálhattam ki annak idején elsőként, de az óta megannyi fejlesztést kapott az autó, már csak a motorerő növelése van hátra, amelyet a versenyszezon kezdetéig megteszünk és egy igazi versenyautó válik belőle, de még kocsizunk vele egy jót. Tehát nagyon várom és az előzetes információim alapján az utasaim sincsenek ezzel másképp.

FRT (3)

Nem hagy nyugodni a kérdés, hogy mi lesz az idei programod! Valamit árulj, el még kérlek!

Rendben, legyen még egy plusz információ, de többet tényleg nem mondhatok! Lesz egy szakág váltás is, ami nem más, mint a Rallycross, de az idei évről ennyit. Zárójelben jegyzem meg, hogy a Rally-nak nem fordítok hátat. Keresem a megoldást, hogy itthoni, vagy esetleg egy nemzetközi Rally versenyen is el tudjak indulni.   

Köszönöm a riportot és sok szerencsét kívánok a terveid mielőbbi megvalósításához!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: