Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 25. péntek
Off-road

Csendes Zsolt dobogóra állt Nyirádon

A GFS Racing Team színeiben versenyző Csendes Zsolt az október 7-9. között megrendezett Rallycross Országos Bajnokság utolsó futamán állt rajthoz, amely a FIA CEZ Autocross Bajnokság VII. fordulója is volt egyben.

A rendezvénynek a Nyirádi Vörös Katlan adott otthont. A verseny végeredményét tekintve Zsolt a SuperTouringCars +2000 kategóriában Barátja, Tajmel Tibor után ismét a harmadik helyen ért célba. Egy jó hangulatú szezonzárót tudhatnak magukénak.

csendes-2016-nyirad-1

A 2016-os szezon tekintetében az Országos Bajnokság 3. helyén, míg a FIA CEZ Rallycross Bajnokság 4. helyén zárta az évet kategóriájában. Barátja és csapattársa Tajmel Tibi megnyerte a bajnokságot, amelyhez ezúton is gratulál. Nagy örömmel tölti el, hogy ide sikerült csábítani őt a Rallye szakágból.

csendes-2016-nyirad-2

A 2017-es versenyszezon már most teljes mértékben összeállt az új támogatóknak köszönhetően. Az elkövetkezendő időszakban az Opel Ascona 400 Turbó karosszériájának javítására fektetik a fő hangsúlyt, amelyet csak a Szilveszter Rallye szakít majd meg, hiszen ezen a rendezvényen Zsolt és Barátai minden évben részt vesznek.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?