DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Off-road

Ralikrosszra hangolva

Csapatunk versenyzője a múlt hétvégén, Máriapócson tesztelte jómagát és a ralikrosszra épített BMW-t. Biggy tervei közt szerepel az országos és a zónabajnoki versenyeken való szereplés, illetve helytállás ebben a nagyon erős mezőnyben.

Biggy, mi a különbség Drift és Rallycross között?

Igazából nem sok, csak annyi, mint egy VIII. kerületbeli játszótéri libikóka és a legdurvább Last Vegas-i körhinta között.

12810129_1986797801544736_564231090_o



Hogy érezted magad? Mi történt?

Nagyon jól éreztem magam, egy szuper autót kaptam. A csúcspont az volt, amikor a háromszoros autocross Európa-bajnok, Kárai Tamás vett a szárnyai alá és szituációs gyakorlatokat csináltunk, 8-10 körön keresztül ment az adok – kapok. Külső szemlélők, azt mondták, hogy ők ilyen kemény csatát még nem láttak. Féktávon folyamatosan mellé fékeztem, ajtó az ajtón, aztán a lökhárító a lökhárítón, mint a bolondok, akik ledobták a láncot. Hatalmas megtiszteltetés volt Kárai Tamással edzeni, aki Petter Solberg ellen versenyzik, és még sorolhatnám a nagy neveket. Rengeteg tanáccsal es versenyszituációval gazdagodtam.

Az csapatunk energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: