DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

A rendőrség védi Michael Schumacher házát

Természetesen mindenki arra kíváncsi, milyen állapotban van a héten hazaszállított Michael Schumacher, ám a túlzott érdeklődés miatt a rendőrség kénytelen volt közbelépni.

Két nappal ezelőtt jelentette be Michael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm, hogy a hétszeres világbajnokot hazaszállítják, és otthon folytatja a rehabilitációs programját súlyos síbalesetét követően. Természetesen számítani lehetett rá, hogy a bejelentést követően újságírók, fotósok és televíziós stábok árasztják majd el a környéket, sőt azóta olyan extrém esetről is hírt adtak, mint az orosz hírügynökség, akik live stream-et szolgáltatnak Schumacher otthonától.



 



 

A svájci kisváros, Gland rendőrsége igyekszik mindent megtenni azért, hogy a Genfi-tó partján álló háztól teljes mértékben távol tartsák a sajtót, s biztosítsák Schumacher, valamint családja tökéletes nyugalmát. A Bild beszámolója szerint a hatóságok egész éjjel járőröztek a tó mellett, a fotósokat és a stábokat folyamatosan távolítva el a környékről. A rendőrség egy szóvivője így nyilatkozott: "Nem akarjuk, hogy betolakodók zavarják meg a ház körüli nyugalmat."



 

A német lap arról is beszámolt, hogy Schumacher hazaszállítása gond nélkül zajlott, s folyamatosan nővérek, illetve fizioterapeuták dolgoznak vele.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: