DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

A Force India megtartaná pilótapárosát

A Force India elégedett jelenlegi pilótáival, Nico Hülkenberggel és Sergio Perezzel, Vijay Mallya pedig pénteken elmondta, nem szeretné lecserélni két versenyzőjét.

"Mindkettőjükkel opciós jogunk van és elégedett vagyok mindkét pilótával, nem látom okát annak, hogy miért kellene változtatni" - mondta el a csapatfőnök a Magyar Nagydíj hétvégéjén.

Csak a német Hülkenberg és a Ferrari pilótája, Fernando Alonso szerzett pontot az idei év minden versenyén. A mexikói Perez harmadik lett az áprilisi Bahreini Nagydíjon és ez volt a csapat történetének második dobogós helyezése.

 




A korábbi Sauber és McLaren pilóta, Sergio Perez szponzori pénzt vitt a csapathoz és a jövő évben a rivaldafénybe kerül, amikor Mexikó 23 év után újra futamot rendezhet.

A Mercedes erőforrást használó csapat jelenleg az ötödik helyen áll a konstruktőri bajnokságban, két ponttal előzi meg a McLarent.

"Bízunk benne, hogy harcolhatunk pozíciónkért és itt maradhatunk, vagy talán egy kicsit előrébb végzünk" - mondta el Mallya. "Nyilvánvalóan saját erőnkből értük el, amit elértünk."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: