DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Emberrablás szemtanúja volt a Lotus főnöke

Már az is elég fejfájást okoz számára, hogy Formula-1-es csapata nem teljesít valami fényesen jelenleg, de Gerard Lopez emellett egy másik zűrös ügybe is belekeveredett, amikor a szeme láttára rabolták el egy ismerősét franciaországi otthonából.

Az esetről Joe Saward F1-es újságíró számolt be helyi lapokra hivatkozva, miszerint az emberrablásra hétfőn hajnalba, 0:30-kor került sor a luxemburgi határ közelében lévő Mexy településen. A Lotus istálló tulajdonosaként és csapatfőnökeként funkcionáló Lopez előző este érkezett vissza Venezuelából, és egy hölgyismerősét látogatta meg a 2600 lakosú francia kisvárosban.

 

Ám ottléte alatt két fegyveres és maszkos férfi tört be a házba, akik magukkal vitték az ott élő hölgyet, Stéphanie Turcit, aki az előző év végégi divatcéget üzemeltetett Luxemburgban. Az esetben viszont az a legszokatlanabb, hogy a rablók váltságdíj követelése nélkül szerda este sértetlenül szabadon engedték foglyukat.

 



A nyomozás persze jelenleg is zajlik az ügyben, amelyben Lopez kulcsszerepet tölt be, lévén ő volt az egyetlen szemtanú. Ám a hírek szerint nem mindenki gondolja úgy, hogy az F1-es csapatfőnöknek semmi köze nem volt a történtekhez. Lopez ügyvédjének többször is cáfolnia kellett ezt a vélekedést, mint ahogy azt is, hogy az érintett hölgy a barátnője lett volna.
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: