DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Hamilton: Nem sokat tanultam ma

A Kínai Nagydíj második szabadedzését megnyerő, Lewis Hamilton szerint kevés előrelépést értek el a versenyhétvége első napján.

A Mercedes brit pilótáját az első szabadedzésen a felfüggesztés problémája hátráltatta, a második szabadedzésen azonban végül 0.141 ezredmásodperccel legyőzve Fernando Alonsót az élen zárta a pénteki gyakorlást. Ennek ellenére Hamilton nem elégedett, mert gondjai vannak az autó beállításával, amiket még meg kell oldaniuk annak érdekében, hogy javulni tudjanak, közben Hamilton csapattársa, Nico Rosberg végül 4 tizedes hátrányban a 3. helyen zárta a pénteki napot.





"Őszintén nem sokat (tanultam"" - nyilatkozta Hamilton. "Ez nem a legkönnyebb nap volt. Nyilvánvalóan nem vagyunk rosszak, de te mindig jobb akarsz lenni, ezért keményen fogunk dolgozni az éjszaka folyamán annak érdekében, hogy találjunk némi előrelépést a beállítások területén. Visszaléptünk, nem tettünk meg annyi kört, mint szoktunk. Általában az első szabadedzésen hajtjuk végre a beállítások változtatását, majd kimegyünk és tesztelünk, majd amikor megkapjuk a friss abroncsokat hosszú etapokat futunk. Most veszítettünk egy kis időt, de rendben van. Ez nem az első eset, ezért bármi is volt a probléma megoldjuk majd az éjszaka folyamán."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: