DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Formula-E

A WSR-bajnok ül Heidfeld helyére

Nick Heidfeldnek tényleg soha nincs szerencséje: amikor végre beindult a szekér a Formula-E-ben, akkor kénytelen egy futamot kihagyni a jelenleg a bajnokság negyedik helyén álló pilóta.

Nagyon sokba került Nick Heidfeldnek az a bizonyos malajziai kormánymozdulat, hiszen a WEC idényzáróját követően a Formula-E soron következő, uruguayi futamát is kénytelen lesz kihagyni a német versenyző, miután meg kellett műteni a sérült kezét.

heidfeld_peking_fe



„A Putrajaya ePrix-n megsérült egy ínszalag a bal csuklómban, s az orvosaim tanácsára megműttettem. Sajnos ez azt is jelenti, hogy ki kell hagynom a következő versenyt Punta del Estében, de minden jót kívánok a csapatnak, és remélem, hogy Uruguayból karácsonyi ajándékként rengeteg ponttal térnek majd vissza” – nyilatkozta a német versenyző.

Heidfeldet Uruguayban Oliver Rowland helyettesíti majd, aki idén a WSR bajnoki címével bizonyította tehetségét. „Nagyon izgatott vagyok, hogy egy sikeres év végén megkaptam ezt a lehetőséget. A versenyzőket tekintve a Formula-E az egyik legerősebb sorozat a világon, én pedig nagyon várom, hogy összecsapjak velük. Remélem, hogy képes leszek megmutatni mire vagyok képes. Köszönöm a Mahindrának a lehetőséget, Nicknek pedig gyors felépülést kívánok” – mondta az ifjú brit.

A csapat várakozásai szerint Heidfeld a januári, Buenos Aires-i fordulón már ismét autóba ülhet.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: