DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Hogy jön Sainz Arnold Schwarzeneggerhez?

Carlos Sainz nagyon várja már az idénykezdést Melbourne-ben és azt is elárulta, mi köze az idénynyitó futamnak Arnold Schwarzeneggerhez.

„Készen állok, igaz, az évad első futama az, ahol mindig mindenki készen áll, erre készülünk hónapok óta. Eddig kétszer álltam rajthoz Ausztráliában, mindkét alkalommal kilencedik lettem. Most ennél többet szeretnék elérni. Az elmúlt két esztendőben erre nemigen volt lehetőségünk, de úgy érzem, többre is képesek vagyunk. Tavaly és tavalyelőtt is többször álltunk az ötödik helyen a verseny bizonyos szakaszaiban, de végül nem tudtuk kihozni a legtöbbet a helyzetből” – kezdte elemzését az idén harmadik évadját kezdő Sainz.

Sainz élvezte a közös edzéseket Schwarzeneggerrel


„Ami a többit illeti, imádom az ausztrál állatvilágot, a szurikáta a kedvenc állatom gyerekkorom óta, amióta az Oroszlánkirályban láttam. 2015-ben meg is látogattam a melbourne-i állatkertet, hogy megnézzek néhányat. Nagy móka volt nézegetni őket! A PR-főnöknőm vásárolt nekem egy játék szurikátát, ez lett azóta a kabalám. Vicces, hogy a világ minden tájáról van már ilyenem, mert a rajongók állandóan ilyennel ajándékoznak meg, amerre csak járok, amióta tudják, hogy ez a kedvencem” – folytatta nevetve a spanyol pilóta.

És hogy jön ide Arnold Schwarzenegger? „A versenyhét alatt minden reggel együtt edzek Arnold Schwarzeneggerrel, mivel ugyanabban a hotelban lakunk. Legalábbis az elmúlt két évben így zajlott. Meglátjuk, idén is így lesz-e, én mindenesetre állati nagyszerűnek tartom ezt!” – emlékezett vissza a közös edzésekre Sainz.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: