DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Hamilton elárulta, hogy mitől ennyire jó

A háromszoros F1-es világbajnok szerint most éli pályafutása csúcsát - nyugodt, céltudatos, magában tisztázza a dolgokat és arra figyel, ami igazán lényeges. Éretté vált a címvédő?

A héten véget ér a nyári szünet, folytatódik a Formula-1 2016-os szezonja. A pihenő előtti időszak Lewis Hamilton diadalmenetéről szólt, a brit címvédő hatalmas sorozatával 19 pontos előnyre tett szert Nico Rosberggel szemben - domináns teljesítményéről úgy nyilatkozott, hogy szerinte most éli legjobb időszakát.

Lue_1



"Szerintem ez egyértelműen annak a része, hogy fejlődök és érettebbé válok, de a többiek problémáinak is betudható. Szerinntem ott tartok most az életemben, amikor megváltoznak a prioritások, rájössz, hogy mik a fontos és mik a kevésbé fontos dolgok" - mondta Hamilton a Motorsportnak. "A barátaim azt szokták mondani, hogy ha gyerekeid vannak, akkor megváltozik az életed, de szerintem én most tartok itt."

"Nem beszélek senki mással, magamban akarok fejlődni" - válaszolta arra a felvetésre, hogy néhány pilóta sportpszichológushoz jár. "Szerintem mindannyian nagyok vagyunk legbelül, de vannak pillanatok, amikor elveszítjük az irányt: rossz dolgokat mondunk, rossz dolgokat gondolunk és egy percre letérünk az útról. Majd valahogy visszatalálunk."

"Szerintem egyre jobb vagyok a pályán is és nem rágódom a történteken, vagy a hibákon napokig, miután elhagytam a szállodát. Persze érzek ilyesmit hazafelé, de mindig arra gondolok, hogy következik egy új nap, hogy az a lényeg, ami előttem van, nem pedig az, ami mögöttem. Szerintem most vagyok a csúcson, megvan a tapasztalatom és tisztán látok, a 30-as éveim a legjobbak, éretté váltam."

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: