DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Palmer maga döntött, kié legyen a sapka

Egy Jolyon Palmer által dedikált Renault F1-es sapkát ígértünk annak az olvasónknak, aki a legjobb felajánlást teszi érte: amit viszont nem tudhattatok, hogy maga a pilóta választott az ajánlatok közül!

Egyik olvasónk Jolyon Palmer nevét akarta magára tetováltatni, egy másik jótékony célra ajánlott volna fel pénzt, egy harmadik egy liter pálinkát küldött volna minden pilótának, míg megint egy másik azt ígérte, jövőre megöleli a brit versenyzőt, ha a közelébe tud férkőzni – s sok más kitűnő ajánlat is érkezett..

Ilyen felajánlások közül nehezen tudtunk volna választani, ezért úgy döntöttünk, hogy a lehető leginkább illetékes személyt kérjük fel a döntésre: magát Jolyon Palmert, aki készséggel állt rendelkezésünkre, s az angolra lefordított ajánlatok közül maga választotta ki a neki legjobban tetszőt.

palmer_sapka



A Renault F1-es pilótájának döntése alapján a sapka Markó Tiboré, pontosabban az ő kisfiáé lesz, hiszen a következő felajánlás érkezett tőle: „Nekiadnám a kisfiamnak, mert képes volt végignyomorogni a bokszutca-látogatást, és amire odaért volna az aláírásokhoz, akkor lett vége.”

Gratulálunk a nyertesnek, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az editor@formula.hu címen!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: