DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Verstappen a Mercedeseknek: Csak így tovább!

Az F1 legújabb futamgyőztese, Max Verstappen nem szalasztotta el az alkalmat, hogy odaszúrjon Nico Rosbergnek, amikor a német hezitált a válaszadással a Monacói Nagydíj szerdai sajtótájékoztatóján.

A megszokottnál egy nappal korábban kezdődő versenyhétvégén a szerda jelenti a sajtónapot, így most kellett a pilótáknak átadniuk magukat a kíváncsi újságírók kérdéseinek, mielőtt csütörtökön már az időeredmények beszélnének helyettük. A médiaszobában Max Verstappen, Nico Rosberg és Sebastian Vettel kapta a legtöbb kérdést, a fő témát pedig természetesen még mindig a Spanyol Nagydíjon történtek, a két Mercedes ütközése és Verstappen tündérmesébe illő győzelme jelentette.

A Rosberghez forduló egyik kérdező arról érdeklődött, hogy ha ő lenne a Mercedes csapatfőnökének, Toto Wolffnak a helyében, mit mondott volna a versenyzőknek a spanyolországi ütközést követően.

CjTjPvEVEAAQmKy



„Nem is tudom, hogyan válaszoljak erre, hiszen nem én vagyok a csapatvezető, így nem is az a dolgom, hogy egyáltalán gondolkodjak ilyeneken. Éppen elég az is, hogy magamra koncentrálok, és arra, hogy hogyan nyerjem meg ezt a versenyt. Nem tudom, mit kellene mondanom. Mi a te véleményed? Te mit mondanál?” - dobta vissza a labdát Rosberg az újságírónak, ám a választ váratlan helyről, a jobboldalán ülő Max Verstappentől kapta.

„Én azt mondanám, hogy csak így tovább, csak így tovább” - vágta rá pimaszul a 18 éves holland, aki a legtöbbet tudott profitálni a két Mercedes ütközéséből, hiszen a dobogó tetején ünnepelhetett.

„Igen, ebben biztos vagyok!” - vetette oda a Red Bull pilótájának Rosberg.

Az mindenesetre biztos, hogy még ha meg is ismétlődne a dráma a Mercedesnél, Verstappennek a barcelonainál nehezebb dolga lenne nevető harmadikként learatni a babérokat, hiszen csapattársával ellentétben nem kapja meg a legújabb motorfejlesztéseket.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: