Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 22. kedd
F1

Hülkenberg célba vette a 3. helyet

Nagy kérdés, hogy alakul majd a csapatok erősorrendje a jövő hétvégi F1-es szezonnyitón: Nico Hülkenberg szerint a Force India előrébb lehet a vártnál, s megnevezte a lehetséges ellenfeleket is.

A Force India német versenyzőjét, Nico Hülkenberget egy kis szezonelőtti esélylatolgatásra kérte fel a Crash.net azt követően, hogy a silverstone-i istálló sokkal eredményesebb előszezont teljesített, mint egy évvel ezelőtt, amikor nem készült el időben az autó, s anyagi nehézségek hátráltatták a felkészülésüket.

hulk_barcteszt_cs

A tavalyi Le Mans-győztes nagy reményekkel várja a szezonnyitót, s szavaiból úgy tűnik, hogy akár a harmadik legerősebb csapatként is el tudja képzelni istállóját, a Force Indiát: „Szeretném azt hinni, hogy képesek leszünk a Williamst támadni, s az ő szintjükön lenni. Ha ez sikerülne, az már egészen jó lenne. A megérzéseim alapján, s abból, amit eddig láttam, úgy gondolom, hogy a Toro Rossóval és a Red Bull-lal fogunk harcolni.”

A német pilóta szerint minden esély megvan arra, hogy ott folytassák, ahol 2015 végén abbahagyták: „A lehető legfelkészültebbek vagyunk, végigmentünk a programunkon, most már azt kell látnunk, hol tartunk majd Melbourne-ben, s az azt követő versenyeken. Úgy érzem, hogy közel leszünk ahhoz, ahol a tavalyi év végén zártunk, szóval ez egy jó kezdet. Ezt követően pedig erős potenciált látok az autóban, hiszen tudom, hogy vannak tartalékaink.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?