Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 21. hétfő
F1

Rosberg: A mai nap egy F1-maraton volt

Nico Rosberg szerint hihetetlen, hogy ennyi kört tudtak megtenni egyetlen hiba nélkül - büszke a Mercedesre és már most otthonosan érzi magát az új W07 Hybridben.

A német Nico Rosberg Lewis Hamiltonhoz hasonlóan rengeteg kört tett meg. szám szerint 172-t, ami bődületes adat. A világbajnok istálló több innovatív megoldással is jelentkezett, így különösen fontos volt, hogy minél több időt töltsenek pályán - a köridő most másodlagos volt, így Rosberg a negyedik helyen zárt úgy, hogy legjobb körét a közepes keveréken futotta.

Rosberg_1

"Ez egy F1-maraton volt a mai napon!" - nyilatkozta Rosberg. "Nagyszerű azt látni, hogy máris képesek vagyunk ennyi kört megtenni és ráadásul semmi problémánk nem volt, ami egészen hihetetlen. Nagyon boldog és büszke vagyok a srácokra, remek munkát végeztek télen. Már most otthonosan érzem magam az autóban."

"Nagyon pozitív, hogy mindenki keményen dolgozott a maga területén és új fejlesztéseket mutathattunk be, mint amit például ma próbáltunk ki. A riválisok keményen üldöznek minket és innovatívnak kell lennünk ahhoz, hogy mi maradjunk elöl. Jelenleg azonban nem lehet megmondani, hogy mennyire vagyunk gyorsak a többiekhez képest - ugyan többet fogunk tudni már a jövő hét végére, de teljes képet majd csak Melbourne-ben fogunk látni" - tekintett előre a pilóta.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?