DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 20. hétfő
F1

Weber Schumacher miatt már nem is néz F1-et

Michael Schumacher egykori menedzsere, Willi Weber már semmilyen formában nem követi az autósportokat, elmondása szerint ugyanis az egykori védencével történtek jutnak róla eszébe.

Weber egykoron kirobbanthatatlan tagja volt az F1-es paddocknak, hiszen a Schumacher testvérek, majd pedig Nico Hülkenberg menedzsereként ténykedett, mostanra azonban elfordult a sporttól, aminek elmondása szerint Michael Schumacher két évvel ezelőtti síbalesete volt a fő oka.

Dppi_00001656_258



„Fájdalmas belegondolni. Ezért nem is járok már a versenypályákra, és nem is nézek futamokat. Rengeteg mindent átéltünk együtt, és szeretném, ha ezek a képek maradnának meg róla az emlékeimben” - nyilatkozta a 73 éves egykori menedzser.

„Tudjuk, hogy Michael állapota kis mértékben javul a két évvel ezelőtti tragikus balesete óta. De az a kérdés, hogy pontosan mennyi is ez a kicsi. Nagyon sajnálom Michaelt, hiszen az orvosa szerint az agya komolyan károsodott. Aggasztónak tartom, hogy semmit nem hallunk a családtól. Ha komoly javulást hozott volna a rehabilitáció, biztosan értesítettek volna minket erről.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: