DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Május 1-től nem Szujó a sportfőszerkesztő

Távozik az MTVA sportfőszerkesztői pozíciójából Szujó Zoltán, aki mostantól kezdve ismét teljes mértékben a kommentátori feladatokra koncentrál. Rövid, de sikeres időszak áll mögötte.

Saját Twitter-csatornáján, illetve a Facebookon jelentette be Szujó Zoltán, hogy május 1-től véget ér sportfőszerkesztői megbízatása az MTVA-nál. A hosszú időn át a Formula-1 állandó bokszutcai riportereként, az elmúlt években pedig a versenyhétvégék kommentátoraként tevékenykedő Szujó a jövőben ismét kizárólag a közvetítésre akar koncentrálni.

szujo2



Szujó Zoltán hét hónappal ezelőtt lett a közmédia sportrészlegének vezetője, s bár csak rövid ideig töltötte be ezt a pozíciót, több komoly sikerrel is összekapcsolódott főszerkesztői munkássága: az MTVA visszaszerezte a Bajnokok Ligája közvetítési jogát, s emellett az idei évtől a közmédia kínálatába kerülnek a GP2 és a GP3 versenyei is – továbbá a hazai sportéletet is egyre nagyobb mértékben követik az MTVA csatornái.

Szujó Zoltán utódja Vobeczky Zoltán lesz, akiről a leköszönő főszerkesztő így nyilatkozott Twitter-csatornáján: „Sok sikert az engem követő Vobeczky Zolinak, akinek tudása, tapasztalata garancia a minőségi folytatásra.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: