DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 20. péntek
F1

A GP2-es bajnoknak nem elég az F1-es tesztpilótaság

Jolyon Palmer, bár nagyon hálás a Lotusnak a lehetőségért, hogy pénteken első alkalommal kipróbálhatta idei F1-es modelljüket, és a tesztpilótai szerepkört is megtisztelőnek tartja, de versenyezni is szeretne.

Ha az F1-ben erre nincs lehetősége (márpedig idén még nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz), akkor máshol! „Szeretnék versenyezni valahol máshol, úgyhogy nyitva tartom a szememet és a fülemet. Persze nem kérdés, hogy a legnagyobb figyelmemet a Lotus tesztpilótai szerepkörére fordítom, hiszen ez nyilvánvalóan egy nagy lehetőség nekem, hogy kilométereket gyűjtsek egy F1-es autóval” – idézi a motorsport.com Palmert, aki pénteki barcelonai bevetése után nyilatkozott.

 



„Másrészről viszont nagyon szeretnék versenyezni is, ezért ha kapnék egy jó ajánlatot valakitől, amely nem ütközik a Lotusszal kapcsolatos kötelezettségeimmel, akkor azt nagy örömmel elvállalnám. Akár valamilyen sportautó-széria is lehet ez, én nem ragaszkodom a formulaautókhoz, rugalmas vagyok. Minden lehetőségre nyitott vagyok, és nagyon szeretnék versenyeken indulni idén is, még akkor is, ha nem minden áron” – tette hozzá végül a brit pilóta.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: