Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 25. vasárnap

Volkswagen

Elektromos ördög a Pikes Peak-i felfutásra

Bemutatkozott a Volkswagen legújabb motorsport újdonsága, az I.D. R Pikes Peak. Ezzel a tisztán elektromos tanulmány versenyautóval áll ugyanis rajthoz a Volkswagen a 2018. június 24-án megrendezésre kerülő Pikes Peak-i Nemzetközi Hegyi Felfutó versenyen az egyesült államokbeli Colorado államban.

részletek

A Volkswagen bemutatta az I.D. VIZZION-t

Az új I.D. VIZZION révén a Genfi Autókiállítást megelőző estén a Volkswagen márka betekintést engedett a jövő egyéni mobilitásába. Ez az elektromos hajtású, lépcsős hátú, és önvezetésre is képes autó áll majd az új I.D. modell család élén, és legkésőbb 2022-ben az utakra is kerül. Az I.D. VIZZION a Volkswagen legnagyobb termék - és technológiai offenzívájának része, mellyel a márka 2025-re 1 millió elektromos hatású autó gyártását, és ezen keresztül e téren a piacvezető szerep elérését tervezi.

részletek

Jöhet a Volkswagen első kabrió SUV modellje

Zöld utat kapott a T-Roc alapjaira épülő új kabrió: a Volkswagen márka legjelentősebb modelloffenzívájának keretében mutatja be első nyitható tetejű SUV modelljét.

részletek

Genfben tartja világpremierjét az I.D. VIZZION

I.D. VIZZION tanulmányában fogalmazta meg a Volkswagen a jövő egyéni mobilitásáról alkotott elképzelését. Elektromos hajtásrendszere különösen tisztává teszi e modellt a forgalomban, míg az automatizált vezetés biztonságossá és jóval kényelmesebbé avatja. A Genfi Autószalonon bemutatkozó innovatív koncepció mindemellett azt is jól érzékelteti, milyen elegáns és érzelmekben gazdag is lehet a jövő autója. Az I.D. VIZZION immár kormánykerék és látható kezelőelemek nélküli utastere az utazás és az időtöltés teljesen újszerű élményét kínálja.

részletek

Az új Volkswagen Touareg

Új Touareg sorozata világpremierjével indítja az idei autós szezont a Volkswagen. A márka zászlóshajója újabb mérföldkő a Volkswagen legnagyszabásúbb modelloffenzívája során.

részletek

Újból terítéken a Volkswagen F1-es csatlakozása

A Volkswagen Csoport márkáinak motorsport-tevékenysége ezentúl egy szakember kezében fut össze, amely újfent megteremtheti a lehetőséget a német vállalat F1-es szerepvállalására.

részletek

Menetpróba - Volkswagen Crafter 2.0 TDI L3H2

Aki idegenkedik a haszonjárművektől, mert nyersek és lassúak, az üljön be egy friss fejlesztésű modellbe, és csodát fog látni. A VW újdonsága számos vezetési segédet és végeláthatatlan személyre szabhatóságot kínál.

részletek

Így építenek újjá egy Volkswagen-motort

Hat perces videó mutatja be, hogy mi történik a Volkswagen Beetle motorjával, amint begurul a szerelőhöz - így olyan egyszerűnek tűnik a művelet, pedig nem az...

részletek

Menetpróba - Volkswagen Passat GTE TSI Plug-in-Hybrid

A közhiedelemmel ellentétben manapság már nem csak a Toyota kínál hibridautókat – mutatunk egy kihívót Németországból. A kék angyal iránt az igazán zöldek éreznek ellenállhatatlan vágyat.

részletek

Visszaszámlálás a VW első I.D. modelljének gyártásáig

Mindinkább konkrét formát ölt a Volkswagen történetének legnagyszabásúbb technikai és termékoffenzívája. Száz héttel az I.D.-család első tagjának tervezett gyártáskezdete előtt a márka vezetősége az MEB Supplier Summit alkalmával egyeztette a legjelentősebb beszállítókkal a gyártás beindításának fő mérföldköveit. Az új, modulrendszerű elektromos hajtáskoncepció (MEB) alapjaira épülő első járműként a kompakt, tisztán elektromos hajtású Volkswagen I.D.1) 2019 végétől a szászországi Zwickauban gördül majd le a szerelőszalagról.

részletek

Amikor a Beetle-t a Chironnal keresztezik

Különleges autókat mutatunk be, melyek a valóságban nem léteznek: ezeket a hibrideket két, egymással szöges ellentétben álló típusból hozták létre. Ez történik, ha a BMW i8-at Dodge Chargerrel, vagy Pagani Huayrát Camaro Classickal keverik.

részletek

Összefogtak az ellenfelek

IONITY: Vegyesvállalat a BMW Csoport, a Daimler AG, a Ford Motor Company, valamint az Audi és Porsche márkákat is képviselő Volkswagen Csoport együttműködésével.

részletek
Olvastad már?