Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 18. péntek

Volkswagen

Egymással kommunikáló VW járművek érkezhetnek

A járművek egymás közötti, illetve a közlekedési infrastruktúrával kialakított hálózati kapcsolatai további fontos lépést jelentenek a fejlett hálózatokba szervezett közlekedés felé.

részletek

Letisztult és erőteljes - Itt az új Volkswagen Polo

Megérkezett az új Polo! A Volkswagen június 16-án világpremier keretében mutatta be Berlinben „bestsellere” teljes egészében új fejlesztésű generációját.

részletek

Mindenben jobb elődeinél az új Polo

Valahogy így lehetne jellemezni legjobban a nemrég leleplezett hatodik generációs VW Polót. Az autó az elmondottak és a tapasztaltak alapján a kategória elejére ugrott.

részletek

Nem rövid ujjú lesz az új Volkswagen Polo

A visszaszámlálás elkezdődött: június 16-án, pénteken a Volkswagen Berlinben bemutatja az új Polo-t. A bestsellernek számító Volkswagen legutóbbi változata nagyobb, tágasabb és kényelmesebb, így a több, mint 14 millió példányban értékesített gépkocsi sikertörténetének folytatását jelenti.

részletek

Volkswagen premier a legnagyobb GTI találkozón

Az idei évi GTI találkozó május 24 és 27. között kerül megrendezésre a Wörthi-tó partján. Közel 200 000 rajongó indul útnak ilyenkor Karintia felé, hogy részese legyen ennek a különleges fesztiválnak.

részletek

Golf GTI elektromos hajtással

A már jól bevált szokás szerint wolfsburgi ipari tanulók építették a VW Golfra alapuló tanulmányautót a most zajló Wörthersee Találkozóra.

részletek

Több mint negyven éve „áram alatt” a Volkswagen

Amint az új e-Golf, illetve az I.D és az I.D. BUZZ tanulmányok is jelzik, a jövő az elektromos mobilitásé. S korántsem csupán tegnap óta vagy épp ma, a Volkswagennél ugyanis gazdag hagyományokra tekinthet vissza a jövő hajtásrendszereinek kutatása.

részletek

A Volkswagen visszatámad!

Hajtásrendszerek elektromossá alakítása, „vitorlázó” funkció belsőégésű motorok számára és új földgázhajtás: a Volkswagen a jövő szén-dioxid-semleges és hosszú távon fenntartható mobilitását mutatta be április 27-i, 38. Bécsi Motorszimpózium alkalmával.

részletek

A Volkswagen első elektromos SUV tanulmánya

Avantgárd elektromos járművekkel jelenik meg a közeljövőben a piacon a Volkswagen. Crossover tanulmánya a Sanghaji Autókiállítás keretében tartott világpremierjével a Volkswagen e hónapban az elektromos mobilitás további fontos szereplőjére kínál kitekintést.

részletek

A Lamborghini lesz ott az F1-es találkozón az Audi helyett

Korábbi információk szerint az FIA pénteki motorkonferenciáján a Volkswagen Csoport is képviselteti magát az Audi révén, de kiderült, hogy mégsem a négykarikás márka lesz ott Párizsban.

részletek

Az Audi ott lesz a következő F1-es ülésen

Német sajtóhírek szerint a motorgyártók következő találkozóján a jelenleg érintett márkák mellett részt vesz a Volkswagen Csoportot képviselő Audi is.

részletek

I.D.BUZZ - Ősi gének új formában

Március elején a Genfi Autókiállításon ünnepli európai premierjét a Volkswagen I.D. BUZZ tanulmánya.

részletek
Olvastad már?