Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 26. vasárnap

Volkswagen

Genfi Autókiállítás: elhozza a jelenbe a jövőt a VW

Történelmének legnagyobb átalakulási folyamatát kezdte meg a Volkswagen-csoport a „TOGETHER – 2025-ös stratégia” programmal.

részletek

Kilenc gyártó menő autójával tesztelt a TCR mezőnye

A TCR International Series csapatai megkezdték felkészülésüket a 2017-es szezonra, az Adria Racewayen és a Pininfarina szélcsatornájában.

részletek

Arteon néven jön a legújabb Volkswagen

A Volkswagen tovább bővíti modellkínálati skáláját az új avantgard grand turismo autóval: az új Arteonnal. A Passat fölé pozícionált új lépcsőshátú autót a nagyközönségnek március 9 és 19 között nyitva tartó Genfi Nemzetközi Autószalonon mutatják be első alkalommal.

részletek

Új biztonsági programon dolgozik a Volkswagen

Jules Bianchi halálának következményeként rengeteg tesztelt és tervezés alatt álló biztonsági fejlesztésről hallani az F1-ben, a Volkswagen Csoport motorsport-igazgatóját azonban egy másik bukás sarkallta egy új program megalkotására.

részletek

Eldőlt: Az FIA nem engedi pályára a VW-t

Bár Andreas Mikkelsen nagyon bízott benne, hogy indulhat idén a 2017-es Volkswagen Polo WRC-vel, most már hivatalossá vált, hogy erre biztosan nem lesz lehetősége.

részletek

A világbajnokot akarta másolni a WRC-pilóta - nem jött be

Jari-Matti Latvala szerint azért nem tudta megverni Sebastien Ogier-t csapattársként, mert mindent úgy akart csinálni, mint a francia - mentálisan teljesen elveszett ebben a harcban.

részletek

Végre láthatjuk a Volkswagent az F1-ben?

Ha van autókonszern, amellyel kapcsolatban leggyakrabban felmerül az F1-es csatlakozás esélye, az a Volkswagen - a gyártó motorsport-részlegéért felelős szakembere már nem zárja ki teljesen a száguldó cirkuszt.

részletek

A VW autójával térhet vissza a WRC-sztár

Andreas Mikkelsennek idén nem jutott gyári ülés, de továbbra sem tett le arról, hogy 2017-es WRC-be üljön az idei szezonban - szerinte lehet még rá esélye, azt is megnevezte, hogy hol.

részletek

Végre gyári támogatást kap Petter Solberg

A kétszeres ralikrossz-világbajnok eddig privát Citroennel versenyzett, az új szezonban azonban Volkswagenre vált: a WRC-ből kiszálló márka komolyabban veszi a WRX-et.

részletek

Autó nélkül maradt a WRC-sztár 2017-re

Hiába nyerte meg a szezon utolsó futamát, hiába végzett sorozatban három éve mindig az év végi dobogón, 2017-ben nem mehet gyári autóval - egy R5-ös Skodával indul Monte-Carlóban.

részletek

Mikulásnak öltözve taxizott a Rapülők

Nagy feltűnést keltett Budapest belvárosában a Rapmikulás a Rapülők zenekar tagjaival, amikor az együttes slágereit ontva egy felmatricázott, karácsonyi fényekben úszó Volkswagen Beetle-ben járták az Andrássy utat és a belvárost Budapesten, hogy megkocsikáztassák az utcán sétálókat és a Rapülők rajongóit.

részletek

Mégis láthatjuk a VW-t a WRC-ben 2017-ben?

A 2017-es Polo WRC gyakorlatilag kész és többen is érdeklődnek iránta - lehet, hogy Sebastien Ogier megint kikosarazza Malcolm Wilsont és a Fordot? A Volkswagennél nem zárják ki...

részletek
Olvastad már?