Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 21. szombat

Volkswagen

Autó nélkül maradt a WRC-sztár 2017-re

Hiába nyerte meg a szezon utolsó futamát, hiába végzett sorozatban három éve mindig az év végi dobogón, 2017-ben nem mehet gyári autóval - egy R5-ös Skodával indul Monte-Carlóban.

részletek

Mikulásnak öltözve taxizott a Rapülők

Nagy feltűnést keltett Budapest belvárosában a Rapmikulás a Rapülők zenekar tagjaival, amikor az együttes slágereit ontva egy felmatricázott, karácsonyi fényekben úszó Volkswagen Beetle-ben járták az Andrássy utat és a belvárost Budapesten, hogy megkocsikáztassák az utcán sétálókat és a Rapülők rajongóit.

részletek

Mégis láthatjuk a VW-t a WRC-ben 2017-ben?

A 2017-es Polo WRC gyakorlatilag kész és többen is érdeklődnek iránta - lehet, hogy Sebastien Ogier megint kikosarazza Malcolm Wilsont és a Fordot? A Volkswagennél nem zárják ki...

részletek

Ütős ferdehátú modellel készül a Volkswagen

Három hónappal a Genfi Autókiállításon tartandó világpremierje előtt a Volkswagen ízelítőt nyújt új zászlóshajójának lenyűgöző vonalvezetéséből. A teljesen új fejlesztésű modellt a márka Passat fölé pozícionálja, az Arteon a felső középkategóriában kelt majd érzelmeket.

részletek

Világpremier – új e-Golf akár 300 kilométer hatótávval

A Volkswagen november 17-én, a Los Angeles-i Autószalonon egy világpremier keretében mutatta be az e-Golf modell legújabb generációját. Ez a Zero Emission Vehicle elődjéhez képest magasabb teljesítménnyel, megnövelt hatótávval és jövőbemutató felszereltséggel érkezik. Döntő jelentőségű a hatótáv terén kínált plusz: az e-Golf egy akkumulátortöltéssel – vezetési stílustól és a légkondicionáló berendezés használatától függően – az ügyfelek számára mérvadó éves középértékként immár akár 200 kilométert is megtehet, ezzel mintegy 50 százalékkal növelve hatótávját.

részletek

Kettős győzelemmel búcsúzott a WRC-től a Volkswagen

Andreas Mikkelsen idei második győzelmét jegyezte Sebastien Ogier előtt, így négy év után stílusosan köszönt el a WRC-től a Volkswagen - igaz, az egyéni második helyet Neuville gyűjtötte be.

részletek

30 000 ember elbocsátását tervezi a Volkswagen

A tavaly költséges nemzetközi botrányba keveredő Volkswagen Csoport bejelentette, hogy világszerte néhány tízezer állás megszüntetésére készül üzemeiben, noha ők modernizációról és átszervezésekről beszélnek.

részletek

Ogier a jövő héten teszteli új autóját

Nagy a kereslet a szabaddá váló négyszeres világbajnok iránt, aki nem tagadja, hogy tárgyalt már csapatokkal - a hétvégi Ausztrál Rali után meg is kezdi a felkészülést a következő évre.

részletek

Dízelbotrány robbanhat ki az Audinál is

Alig több, mint egy évvel a Volkswagen után a VW-csoport legpatinásabb márkája is hasonló botrányba keveredhet, miután amerikai vizsgálatok hasonló, a kibocsátási adatokat meghamisító szoftvert fedeztek fel az autókban.

részletek

A Volkswagen év végén otthagyja a WRC-t

A német márka négy egyéni és csapat-világbajnoki cím után, keddi igazgatótanács-ülésén döntött úgy, hogy év végén beszünteti WRC-programját, mellyel négy gyártó marad a sorozatban.

részletek

A Volkswagen kiszállhat a WRC-ből

A német márka jött, látott és győzött, hiszen bemutatkozása után zsinórban négy győzelmet szerzett a WRC-ben. Könnyen lehet azonban, hogy hamarosan véget ér a népautós kaland.

részletek

WRC: Hyundai-csata a walesi dobogóért

Sebastien Ogier továbbra is magabiztosan vezet a Wales Ralin, Ott Tanak is stabilan őrzi második helyét, mögöttük azonban zajlik a Hyundai-belharc - Neuville számára az év végi ezüst a tét.

részletek
Olvastad már?