Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 27. csütörtök

Volkswagen

A Lamborghini lesz ott az F1-es találkozón az Audi helyett

Korábbi információk szerint az FIA pénteki motorkonferenciáján a Volkswagen Csoport is képviselteti magát az Audi révén, de kiderült, hogy mégsem a négykarikás márka lesz ott Párizsban.

részletek

Az Audi ott lesz a következő F1-es ülésen

Német sajtóhírek szerint a motorgyártók következő találkozóján a jelenleg érintett márkák mellett részt vesz a Volkswagen Csoportot képviselő Audi is.

részletek

I.D.BUZZ - Ősi gének új formában

Március elején a Genfi Autókiállításon ünnepli európai premierjét a Volkswagen I.D. BUZZ tanulmánya.

részletek

Genfi Autókiállítás: elhozza a jelenbe a jövőt a VW

Történelmének legnagyobb átalakulási folyamatát kezdte meg a Volkswagen-csoport a „TOGETHER – 2025-ös stratégia” programmal.

részletek

Kilenc gyártó menő autójával tesztelt a TCR mezőnye

A TCR International Series csapatai megkezdték felkészülésüket a 2017-es szezonra, az Adria Racewayen és a Pininfarina szélcsatornájában.

részletek

Arteon néven jön a legújabb Volkswagen

A Volkswagen tovább bővíti modellkínálati skáláját az új avantgard grand turismo autóval: az új Arteonnal. A Passat fölé pozícionált új lépcsőshátú autót a nagyközönségnek március 9 és 19 között nyitva tartó Genfi Nemzetközi Autószalonon mutatják be első alkalommal.

részletek

Új biztonsági programon dolgozik a Volkswagen

Jules Bianchi halálának következményeként rengeteg tesztelt és tervezés alatt álló biztonsági fejlesztésről hallani az F1-ben, a Volkswagen Csoport motorsport-igazgatóját azonban egy másik bukás sarkallta egy új program megalkotására.

részletek

Eldőlt: Az FIA nem engedi pályára a VW-t

Bár Andreas Mikkelsen nagyon bízott benne, hogy indulhat idén a 2017-es Volkswagen Polo WRC-vel, most már hivatalossá vált, hogy erre biztosan nem lesz lehetősége.

részletek

A világbajnokot akarta másolni a WRC-pilóta - nem jött be

Jari-Matti Latvala szerint azért nem tudta megverni Sebastien Ogier-t csapattársként, mert mindent úgy akart csinálni, mint a francia - mentálisan teljesen elveszett ebben a harcban.

részletek

Végre láthatjuk a Volkswagent az F1-ben?

Ha van autókonszern, amellyel kapcsolatban leggyakrabban felmerül az F1-es csatlakozás esélye, az a Volkswagen - a gyártó motorsport-részlegéért felelős szakembere már nem zárja ki teljesen a száguldó cirkuszt.

részletek

A VW autójával térhet vissza a WRC-sztár

Andreas Mikkelsennek idén nem jutott gyári ülés, de továbbra sem tett le arról, hogy 2017-es WRC-be üljön az idei szezonban - szerinte lehet még rá esélye, azt is megnevezte, hogy hol.

részletek

Végre gyári támogatást kap Petter Solberg

A kétszeres ralikrossz-világbajnok eddig privát Citroennel versenyzett, az új szezonban azonban Volkswagenre vált: a WRC-ből kiszálló márka komolyabban veszi a WRX-et.

részletek
Olvastad már?