Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 13. csütörtök

TriplaKorona

Montoya tanácsa Alonsónak: IndyCar

Juan Pablo Montoya hasonló vándormadárként ismert, mint amit az utóbbi időszakban Fernando Alonsótól látunk. A kolumbiai az IndyCar-sorozatba hívja a spanyolt, lehetőleg teljes szezonra.

részletek

Alonso még mindig a világ legjobb versenyzője akar lenni

Két lehetősége lenne, hogy ezt megvalósítsa: vagy nyolc világbajnoki címet nyer az F1-ben, vagy megszerzi a tripla koronát. Fernando Alonso úgy érzi, pályafutása csúcsán hagyja abba.

részletek

Alonso: Az autósport forradalmát vezetem

A kétszeres világbajnok spanyol boldog, hogy vezére lehet az autóversenyzők modern érájának. Ennek legfontosabb eleme, hogy más versenyágakban is kipróbálhatja magát egy F1-es pilóta.

részletek

Alonso: Mostantól az Indy 500 az első

Alighogy megnyerte a Le Mans-i 24 órás versenyt, máris elismerte Fernando Alonso, hogy mostantól legfőbb célja a tripla korona elnyerése, így az Indy 500 mindenek felett áll számára.

részletek

Montoya beelőzné Alonsót

Kész F1-es sztárparádé lesz az idei Le Mans-i 24 órás viadal. Az indulók között lesz Juan Pablo Montoya is, aki hamarabb elorozná a tripla korona dicsőségét egykori riválisához képest.

részletek

Eljátszott a befejezés gondolatával Alonso

Tavalyi Indy 500-os szereplése után merült fel a kétszeres bajnokban, hogy az F1 helyett inkább másik szériában induljon el – ma úgy látja, hogy ha meglépi, élete végéig bánta volna.

részletek

Brown is a „tripla koronára” hajtana

Fernando Alonso 2017-ben világossá tette, hogy szeretne az autósport három legrangosabb versenyén nyerni. Zak Brown a McLaren vezérigazgatójaként érné el ugyanezt a sikert.

részletek

Alonso 50 százalék esélyt ad a Le Mans-i indulásra

A hétvégén Daytonában szereplő spanyol F1-es egyelőre nem tudja megmondani, hogy már idén bemutatkozhat-e a világ legismertebb 24 órás versenyén, ehhez ugyanis még sok mindennek össze kell állnia.

részletek
Olvastad már?