Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 17. vasárnap

Nyereményjáték

Véget ért játékunk, megvan Kiss Pál Tamás vendége

Eredményt hirdetünk, megvannak szerencsés nyerteseink - egy valaki elviheti egy hétvégére a Peugeot 3008 Allure tesztautót és Kiss Pál Tamás vendége lehet a máriapócsi ralikrossz parádén.

részletek

Eredményhirdetés: Játékosunk elvitte a BMW modellkollekciót

A Shell kutakon megjelenő újdonság, az öt különféle modellből álló BMW M kollekció volt legutóbbi nyereményjátékunk fődíja. Gratulálunk a nyertesnek!

részletek

Ő nyert páros belépőt a kamion-Eb futamára

Egy egyszerű kérdésre kellett válaszolnia olvasóinknak, hogy eséllyel induljanak játékunk díjáért, két belépőért a hétvégi versenyre a Hungaroringen. Eredményhirdetés.

részletek

Nagy Futam: Megvannak a nyerteseink

Egy-egy WTCC-belépőt ajánlottunk fel azoknak az olvasóinknak, akik a legjobb képet, illetve a legjobb videót küldik be nekünk a Nagy Futamról – négy további szerencsés játékosnak pedig a sorsolás kedvezett.

részletek

Századokra a pole-tól a bahreini győztes

Következik az Bahreini Nagydíjjal kapcsolatos nyereményjátékunk eredményhirdetése, melyből kiderül, hogy kik tippeltek a legpontosabban, s ki nyerte meg felajánlott nyereményeinket.

részletek

Újra: Tippeld meg a pole-időt és nyerj!

A szezonnyitót megelőző tippjátékunk nagy sikerére való tekintettel itt a második felvonás: saccold meg, milyen köridővel szerzik meg a hétvégi Bahreini Nagydíj pole-pozícióját, és könyvet, valamint magazin-előfizetést nyerhetsz!

részletek

Gazdára találtak több mint 350 ezer Ft értékű nyereményeink!

Összesen több mint 350 ezer forint értékű nyereményt sorsoltunk ki azok között, akik játszottak a Formula legújabb játékán - itt megtudhatod, hogy te is a szerencsések között vagy-e!

részletek

A győztes egy ezredre a tökéletestől

Következik az Ausztrál Nagydíjjal kapcsolatos nyereményjátékunk eredményhirdetése, melyből kiderül, hogy kik tippeltek a legpontosabban, s ki nyerte fődíjunkat, az értékes Casio-karórát!

részletek

Jelentős gyorsulásra számítotok!

A Formula olvasóit arra kértük, hogy tippeljék meg az Ausztrál Nagydíj pole-pozíciós idejét, s miután több mint 1600 érvényes szavazat érkezett, átlagot is vontunk belőlük – ilyen időt vártok ti szombaton!

részletek

Nyerj jegyet a Miskolc Rali prológjára!

Ismét megcsodálhatjuk az ORB mezőnyét a Miskolc Rali salakpályás prológján - nyerj belépőt a Formula.hu-val!

részletek

Tippeld meg az ausztrál pole-t egy szuper karóráért!

Szeretnél egy szuper, strapabíró Casio-karórát, amilyet a vízimentők is használnak? Nincs más dolgod, mint megtippelni az Ausztrál Nagydíj pole-pozíciós körét, és izgatottan várni, te saccoltál-e jobban!

részletek

Kisorsoltuk karácsonyi nyereményjátékunk győztesét

Mindössze egyetlen karácsonyi fotót kellett beküldenie annak, aki versenybe akart szállni a több mint 30 ezer forint értékű Formula Smartwatch okosóráért – ma eldőlt, ki lett a szerencsés nyertes!

részletek
Olvastad már?