Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 27. hétfő

Nyereményjáték

Jelentős gyorsulásra számítotok!

A Formula olvasóit arra kértük, hogy tippeljék meg az Ausztrál Nagydíj pole-pozíciós idejét, s miután több mint 1600 érvényes szavazat érkezett, átlagot is vontunk belőlük – ilyen időt vártok ti szombaton!

részletek

Nyerj jegyet a Miskolc Rali prológjára!

Ismét megcsodálhatjuk az ORB mezőnyét a Miskolc Rali salakpályás prológján - nyerj belépőt a Formula.hu-val!

részletek

Kisorsoltuk karácsonyi nyereményjátékunk győztesét

Mindössze egyetlen karácsonyi fotót kellett beküldenie annak, aki versenybe akart szállni a több mint 30 ezer forint értékű Formula Smartwatch okosóráért – ma eldőlt, ki lett a szerencsés nyertes!

részletek

Nyerj okosórát egyetlen karácsonyi képpel!

Különleges karácsonyi nyereményjátékunkban okosórát nyerhet egy szerencsés olvasó, aki lefényképezi magát vagy valamely szerettét egy könyvünkkel, s feltölti a képet a Facebook-oldalunkra!

részletek

JÁTÉK: Nyerj aláírt Autósport évkönyvet!

A legjobb magyar versenyzők írták alá az ünnepélyes bemutató alkalmával az Autósport évkönyv 2016 egy példányát, melyet ki is sorsolunk azok közt, akik helyesen felelnek egy kérdésünkre.

részletek

Iratkozz fel hírlevelünkre, nyerj F1-es belépőket!

Új hírlevelet indít olvasóinak a Formula.hu, melyben megtalálhatók az elmúlt napok legfontosabb hírei és kedvezményes ajánlataink. Ráadásul két páros belépőt is kisorsolunk!

részletek

Nyerj Monster-sapkát az új AFM-mel!

A most megjelent novemberi Autósport és Formula Magazinhoz kapcsolódóan nyereményjátékot hirdetünk: olvasd el a Ken Block-cikket, és nyerj egy sapkát, amilyen biztosan nincs egy haverodnak sem!

részletek

Kisorsoltuk az Ice Watch BMW-karórát

A hétvégén megrendezett DTM-verseny apropóján indult el legújabb nyereményjátékunk, melynek tétje egy több mint 70 ezer forint értékű Ice Watch BMW-karóra volt. Megvan a szerencsés nyertes.

részletek

Nézd moziban a Belga Nagydíjat!

A Brit, a Magyar, a Német Nagydíjakhoz hasonlóan a Belgát isa budapesti Lurdy Mozi nagytermében, óriás vásznon nézheti meg immár 60 szerencsés olvasónk másodmagával a Mozielmeny.hu felajánlásából!

részletek

Palmer maga döntött, kié legyen a sapka

Egy Jolyon Palmer által dedikált Renault F1-es sapkát ígértünk annak az olvasónknak, aki a legjobb felajánlást teszi érte: amit viszont nem tudhattatok, hogy maga a pilóta választott az ajánlatok közül!

részletek

KVÍZ: Játssz egy páros DTM-belépőért!

Ismét útjára indul a Formula népszerű kvízjátéka: a játék egy hónapos időtartamának legjobbjai, valamint egy további szerencsés egyaránt értékes nyereményekkel gazdagodnak majd!

részletek

Magyar GP: A legjobb képek és a nyertesek

Véget ért a Magyar Nagydíjra meghirdetett instagramos nyereményjátékunk - kihirdetjük az eredményt, jönnek a nyertesek, valamint a Formula szerkesztőségének személyes kedvencei!

részletek
Olvastad már?