DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 19. kedd
Egyéb

Gender Tamás is megkapta idén a Szent Gertrúd díjat

Átadta az idei Szent Gertrúd díjakat Kiss Norbi kétszeres Európa bajnok autóversenyző, a Macskaárvaház Alapítván kuratóriumi tagja. A díjazottak között egy „kollégája” is volt.

Az idei díjátadó különlegessége, hogy a díjat odaítélő kuratórium döntése alapján Norbi többek között egy „kollégájának”, Gender Tamásnak, a Gender Racing Team tulajdonosának és a Gender Racing Team csapatának adta át Közép-Kelet Európa legrangosabb állatvédelmi kitüntetését.

Szintén a díjazottak között van Mészáros Beatrix, a Mátrai Erőmű Zrt. igazgatótanácsának elnöke, valamint a Szurkolók az állatkínzás ellen mozgalom és annak alapítója, Kapin Richárd. Talán kevesen tudják, hogy labdarúgó csapatok szurkolóin kívül számos más csapatsportág szurkolói klubja is tagja az állatvédő szurkoló mozgalomnak, így a Kiss Norbi szurkolói klub is.



- Mindig nagyon kellemes nap számomra az adventi időszakban a Szent Gertrúd díjátadó, hiszen jó érzés azokkal találkozni, akik sokat tettek az állatok védelméért - mondja Kiss Norbi, hozzátéve: mivel a díjátadó helyszíne minden évben a Felis Hungarica nemzetközi macskakiállítása, idén is sok olyan szurkolójával találkozik, beszélget és készítenek közös fotókat, akik egész évben drukkoltak a sportsikereiért.

- Jó tudni, hogy sok autósport-rajongó egyúttal állatvédő is - mondja mosolyogva Norbi.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: