DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Briatore elvált modell feleségétől

A száguldó cirkusz egykori playboya annak idején nagy csinnadratta mellett kötötte össze életét a tőle harminc évvel fiatalabb Elisabetta Gregoracival, ám a pár 2017 végétől külön utakon folytatja tovább.

A Forma-1-es sajtó bulvárhírekkel foglalkozó része szereti nagy dobra verni, ha a versenyzők összeházasodnak kedveseikkel, a legtöbb pilóta azonban inkább próbálja távol tartani a médiát a ceremóniáktól. Nem így tett Flavio Briatore, a Renault egykori csapatfőnöke, aki oldalán több modell is feltűnt az évek során (például Naomi Campbell vagy Heidi Klum), aki 2008 nyarán megállapodott, és feleségül vette a tőle harminc évvel fiatalabb olasz modellt és műsorvezetőt, Elisabetta Gregoracit.



A pár esküvői autóját nem más, mint Fernando Alonso, Briatore felfedezettje vezette a római Santo Spirito In Sassia-templomtól a Castello di Torcrescenzáig, a ceremónián pedig más hírességek is részt vettek, mint Jean Alesi, Luciano Benetton vagy éppen Alejandro Agag. Elisabetta 2010 márciusában adott életet közös fiuknak, Falco Nathan Briatorének, aki inkább futball, mintsem Forma-1 rajongóként cseperedett az elmúlt években.

Az olasz Sky értesülései szerint azonban a sztárpár útjai elválnak – az okokról nem számolt be tévécsatorna.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: