Majkán múlt, hogy nem ért 50 millió forintot Hamilton neve
Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 17. péntek
Bulvár

Majkán múlt, hogy nem ért 50 millió forintot Hamilton neve

Szürreális pillanatok zajlottak le a TV2 50 milliós játszma című műsorában: a vetélkedő házigazdája ártatlanul próbálta megmagyarázni a játékosoknak, hogy ki is az a Lewis Hamilton, de nem számított arra, ami ezután következett.

Mindig megdobogtatja a szívünket, ha a Forma-1 bekerül a kereskedelmi média fősodrába, és éppen ez történt a TV2 50 milliós játszma című műsorában hétfő este. A vetélkedő lényege az, hogy négy válaszlehetőség jelenik meg a játékfelületen - ahová a résztvevőknek később az addig fennmaradt összeget helyezniük kell majd -, és a játékmester csak ezt követően teszi fel a kérdést.

Amikor a „szép pár”-kategória kiválasztása után megjelent három jelenlegi, és egy korábbi F1-es pilóta neve válaszlehetőségként (Felipe Massa, Kimi Raikkönen, Lewis Hamilton és Jean Alesi), Majka bőszen elkezdte magyarázni a játékosoknak, hogy Lewis Hamilton ugye az a versenyző, akinek Palvin Barbarához van valamilyen köze, majd óriási megdöbbenésére az a kérdés jelent meg a kivetítőn, hogy „Melyik Forma-1-es pilótával boronálja össze a bulvársajtó rendszeresen Palvin Barbarát?”

A rapper-műsorvezető a fejét fogta, amikor felismerte, hogy hibázott, majd arról kezdett beszélni, hogy ki fogják rúgni a hibái miatt, ezért arra kérte a játékosokat, hogy hadd ismételjék meg a fordulót, immáron egy második kérdéssel. Hogy megjátszott, vagy valódi volt-e a jelenet, mindenki döntse el maga, ahhoz viszont nem szólunk semmit, hogy Kimi Raikkönen nevét „Kimi Raikönnen”-ként sikerült leírniuk a szerkesztőknek.

A műsor vonatkozó része az alábbi videóban tekinthető meg:

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?