DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Palik Lászlóról nyilatkozott felesége

Amióta visszavonult az F1-es közvetítésektől, nagyon keveset, sőt, szinte semmit sem tudni Pailk Lászlóról - most feleségét, a TV2 híradósaként dolgozó Marsi Anikót kérdezték róla.

Bár lassan már hét éve nem közvetít Forma-1-es versenyeket, a sportág magyar rajongóiak körében Palik László még mindig legendának számít. Karrierje során a száguldó cirkusz hangja volt hazánkban, még akkor is, amikor tevékenységét megosztotta a tévé és a Hungaroring elnöki teendői között 2001-től kezdődően.

Az F1 szerelmesei 2010 óta keveset hallanak róla: korábban annyit lehetett tudni, hogy külföldre költözött családjával, és nem kíván visszatérni a televíziózáshoz, majd amikor tavaly a TV2 felkérte feleségét a Tények hírolvasójának, arról lehetett pletykákat hallani, hogy a csatorna megveszi a Forma-1 közvetítési jogait, és Palikkal is számolnak a jövőben.

Az utóbbi hónapokban elültek a híresztelések, ám az Origo újságírója nemrég megérdeklődte Marsi Anikótól, hogy miért nem látni férjét manapság. A híradós így válaszolt: Ahogy tavaly ősszel is mondtam, ő évek óta nem közszereplő, és e döntését továbbra is szeretném tiszteletben tartani. Természetesen imádom, csodálatos férj és apa, de nem akar szerepelni. Jó fej módon intézi a családi ügyeket, ha én a munka miatt nem érek rá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: