DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Sokat vitatkozik a Bottas-házaspár

A finnekről elsők között ugorhat be nekünk, hogy milyen nyugodt vérmérsékletűek - nem így van ez azonban akkor, ha két élsportoló, egy F1-es pilóta és egy úszó házasodik össze egymással...

Valtteri és Emilia Bottas párkapcsolata stabilnak mondható: a két fél már 2010 óta jár egymással, tavaly pedig össze is kötötték életüket. Ha valamit, akkor nehéz elhinni azt, hogy két finn vitázik egymással, de mint minden házasságban, náluk is előfordulnak mindennapi, apróbb konfliktusok. „Mindketten nagyon ambíciózusak vagyunk, ezért nem jó, ha valahol ellenfelek vagyunk” – nyilatkozta Valtteri Bottas.



„Ez csak akkor pozitív, ha csapatban kell dolgoznunk” – mondta Bottas, aki pillangóúszásban alulmarad kedvesével szemben, a 25 éves olimpikon viszont többször meglepte már férjét jéggokartozásban. A finn szerint Emiliával még egy társasjáték közben is tetőfokára hág a feszültség kettejük között.

Az idén már Mercedesnél versenyző F1-es pilóta egy dologban azonban nem akar a saját feje után menni, amely nem más, mint az öltözködés. „Finnország vidéki részéről származom, ezért ha fát vágok a szabadan, ahhoz elég egy szabadidőnadrág, és egy régi póló is. Minden másba rá hallgatok” – tette hozzá a finn.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: