DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Vasárnap este már Pesten bulizott Hamilton

A csalódással végződő Japán Nagydíj után a háromszoros világbajnok fogta magát, s egyenesen Magyarországra utazott, hogy bulizzon egyet Palvin Barbival – te találkoztál vele az éjszakában?

Az egész egy Facebook-poszttal kezdődött: hétfő hajnalban a Király utcai Gozsdu Manó Klub DJ-je, Davko a következő szöveget osztotta meg a közösségi portálon: „Nem minden nap adatik meg a lehetőség az ember életében, hogy egy általa nagyra tartott F1 pilótának, név szerint Lewis Hamiltonnak zenéljen, mindenesetre velem ma este megtörtént a Gozsdu Manó Klubban, mi több 1-1 tracknél még bólogatott is. Közös kép sajnos nem készült, mivel társasággal érkezett, ezért a legkevésbé sem szerettem volna belemászni az intim szférájába, de ez mit sem von le az élményből.”

gmk



Azt is sikerült kiderítenünk, hogy ki alkotta a versenyző társaságát – legalábbis egy személyt mindenképpen: Palvin Barbaráról van szó, aki szombaton ünnepelte 23. születésnapját, s valószínűleg emiatt látogatott haza barátnője, Stella Maxwell társaságában.

 

Az egyébként Hamilton minden lépését árgus szemekkel követő brit bulvársajtó hallgat a történetről, mi viszont azt megtudtuk, hogy a brit Niki Laudával együtt utazott, s talán ezért, talán a nyilvánosság kerülése miatt nem Budapesten, hanem Bécsben szállt le, s onnan érkezett fővárosunkba.

Ha találkoztál a brit versenyzővel a pesti éjszakában, tudasd velünk mailben vagy a kommentek között!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: