DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 26. hétfő

PalvinBarbara

Hamilton Palvin Barbarával és Neymarral pihente ki a szingapúri fáradalmakat

A brit F1-es pilóta ismét belevetette magát az életbe, Szingapúrt követően a magyar modellel és a Paris Saint-Germain csatárával múlatta az időt.

részletek

Nincs autóversenyző a legbefolyásosabb magyar közösségi média-arcok között

Az Observer elemzése a Forbes-lista 26 legbefolyásosabb közösségimédia-arcát rangsorolta a 2016. január 1-től október 21-ig tartó időszakban a hagyományos médiában elért médiaaktivitásuk alapján.

részletek

Vasárnap este már Pesten bulizott Hamilton

A csalódással végződő Japán Nagydíj után a háromszoros világbajnok fogta magát, s egyenesen Magyarországra utazott, hogy bulizzon egyet Palvin Barbival – te találkoztál vele az éjszakában?

részletek

Palvin Barbi pörkölttel kínálta Hamiltont

A magyar szupermodell és a F1-es pilóta a hungaroringi hétvégén is összefutott egymással: egy étterem újranyitó ünnepségén vettek részt, ahol a Mercedes versenyzője a hazai ízeket is megkóstolhatta.

részletek

Hamilton állítólagos kedvese az „év újonca”

A Sports Illustrated Swimmsuit Rookie of the Year szavazáson az elmúlt hetekben Lewis Hamiltonnal összeboronált Palvin Barbara lett az év újonca – pedig sokan bántották ezekért a fotókért...

részletek

Miért baj, ha valaki Hamiltonnal fotózkodik?

Palvin Barbara az elmúlt időben sok támadást kapott a közösségi médián keresztül, miután Cannes-ban és Monacóban is együtt látták Lewis Hamiltonnal – Magyarországról is a modell védelmére keltek.

részletek

Testvérével és Nutellával nyomult Hamiltonnál Palvin

Palvin Barbara és Lewis Hamilton sztorija a Monacói Nagydíj hétvégéjén is folytatódott, és immár a nemzetközi sajtóban is egyre többet forog a magyar modell neve, miután furcsa tárggyal közelített a Mercedes pilótája felé.

részletek

Monacóban is együtt Hamilton és Palvin Barbi

A Cannes-i Filmfesztivál után a Hercegség strandján is együtt fotózták le Lewis Hamiltont és a magyar modellt, akik láthatóan jól érzik magukat egymás társaságában – vajon mi van kettőjük között?

részletek

Ezt mondja Palvin Barbi a Hamilton-pletykáról

Miután paparazzik ügyesen világgá kürtölték Palvin Barbara és Lewis Hamilton közös cannes-i buliját, felmerült hogy a magyar lány és az F1-es világbajnok újabban egy párt alkot.

részletek

Fotók készültek Hamilton és Palvin édes kettőséről

A háromszoros F1-es bajnokot és a magyar modellt már korábban is látták együtt, de most olyan fotók is napvilágra kerültek, melyek akár kettejük közelebbi kapcsolatáról is árulkodhatnak...

részletek

A magyar lány, aki ölelgetheti Lewis Hamiltont

Ezekben a napokban zajlik a Cannes-i Filmfesztivál, amelyen látogatást tett Lewis Hamilton is. Nem is gondolnánk, a háromszoros bajnok milyen jó viszonyban van a magyar modellel.

részletek