DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
Egyéb

Miért baj, ha valaki Hamiltonnal fotózkodik?

Palvin Barbara az elmúlt időben sok támadást kapott a közösségi médián keresztül, miután Cannes-ban és Monacóban is együtt látták Lewis Hamiltonnal – Magyarországról is a modell védelmére keltek.

„Nyald csak annak a f***kalap Shamiltonnak a valagát, reméltem, hogy több eszed van ennél, csalódnom kellett” – ez csak egy vélemény azok közül, melyeket az elmúlt hetekben többször is Lewis Hamilton társaságában lefotózott Palvin Barbara kapott a magyar internetezőktől.

A modellt szerencsére nem mindenki támadja, sokan védelmére keltek, többek közt a versenyzőként és fotósként is kiváló Kovács Niki, aki közösségi oldalán védte meg Palvin Barbarát:

Olvasom a „Palvin Barbi együtt van-e Lewis Hamiltonnal” cikkeket és azok alatt a kommenteket (én hülye, tudom...) Nagyobb lehet a baj, mint gondoltuk, ha egy világszinten magasan jegyzett modell (a szó legprofibb értelmében) ilyen reakciókat vált ki az emberekből.

Természetesen ő csak pénzért lehet egy Hamilton oldalán – pont rá van szorulva, gondolom... –, miközben azokat a lányokat, akik valóban pénzért mennek el, sztárként kezeljük, címlapokon és TV-műsorokban istenítjük őket. Van baj... Ja, és hajrá Palvin Barbi!

Kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: