DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Görög Zita és a pink-magenta Mercedes

Közös ügy mellé állt Görög Zita és feltűnő, pink-magenta színű autójával a BWT AMG Mercedes DTM csapata. Mindannyian hisznek abban, hogy a tiszta víz a legfontosabb erőforrásunk, mindennapjaink része - maga az élet. Ennek fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet.

A tisztított víz használata az egészséges életmód alapja, ami ma már bárki számára elérhető. Erre, a mindannyiunkat érintő témára hívták fel a figyelmet a hétvégén a vezető víztechnológiai céggel közösen, a tiszta víz hazai nagykövete, Görög Zita és a DTM BWT AMG Mercedes pilótái a Hungaroringen.

Görög Zita, mint a tiszta víz nagykövete, fontosnak tartja, hogy amikor csak tudja, felhívja a figyelmet a tudatos vízfogyasztásra. Erre remek alkalmat nyújtott a hétvégi sportesemény is, ahol a modell-műsorvezető a német csapatban társakra talált a jó ügy képviseletében.

gorog-zita-dtm-mercedes-1



- Hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a mindennapi tevékenységeinkhez, főzéshez, mosáshoz, fürdéshez használt víz nem kiapadhatatlan, és azzal sem vagyunk tisztában honnan, hogyan jut el hozzánk. Mint ahogyan az sem jut eszünkbe, mi magunk is tehetünk azért, hogy jó minőségű vizet hasznaljunk– hangsúlyozta.

Görög Zitához hasonlóan, szponzorával, az innovatív víztechnológiai berendezéseket gyártó céggel karöltve, aMercedes DTM csapata is letette a voksát a tudatos vízhasználat mellett.  Ennek jegyében, immár második éve, a német túraautó - bajnokság futamain, feltűnő, rózsaszín BWT Mercedes-AMG C 63 DTM-el állnak rajthoz a pilóták.

A férfias sporttól távol álló, pink-magenta autóval a Mercedes nem csak a minőségi víz fogyasztásra, hanem annak mindennapokban való használatára is szeretné felhívni a figyelmet. Mint mondják, az őket támogató vízkezelő berendezéseket gyártó cég ugyanazt az innovatív technológiát és minőséget képviseli az egészséges és tudatos vízhasználat területén, mint a Mercedes az autógyártásban.

A német pilóták természetesen, maguk is jó példával járnak elöl: magnéziummal dúsított, szűrt vizet isznak¸amely a versenyek idején is biztosítja számukra a megfelelő vitalitást.

A víz ugyan nem csodaszer, de szervezetünk számára mégis nélkülözhetetlen, hiszen testünk folyamatosan folyadékot veszít, amit pótolnunk kell. Erre a tiszta víz a legmegfelelőbb, véli Görög Zita, aki az elmúlt években több fórumon igyekezett felhívni a figyelmet a környezettudatos vízhasználatra a mindennapokban, az egészséges életmód elkötelezettjeként, pedig a magnéziumos BWT víz mellett tette le a voksát.

- A víz az emberi szervezet számára olyan, mint az üzemanyag a motor számára. Nem mindegy mivel töltjük fel a tankot. Ezért tartom fontosnak nem csak azt, hogy sok vizet fogyasszunk, hanem azt is, hogy jó minőségű legyen. Szerencsére ma már léteznek olyan innovatív, magas minőségű berendezések, amelyek kényelmesebbé és biztonságosabbá tehetik hétköznapi vízhasználatunkat – legyen szó ivásról, fürdésről, vagy főzésről.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: