DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Ecclestone unokája minden nap robbantja a cukiságbombát

Tamara Ecclestone, az F1 urának nagyobbik lánya korábban csinos testével hívta fel magára a figyelmet, amióta azonban anya lett, minden figyelmét egy szem kislányára fordítja - hihetetlenül édes!

Évekkel ezelőtt Tamara Ecclestone modellként dolgozott, a férfiak pedig napról-napra csodálhatták meg tökéletes idomait, többek között a Playboy címlapján. Az idősebbik Ecclestone-lány a Forma-1-es paddockban is gyakori vendég volt, mostanában azonban nem igazán látni.

Ami azt illeti, jó oka van rá: Tamara összeházasodott Jay Rutland üzletemberrel, majd első gyermekének is életet adott. A két éves Sophie nemrég azzal került az újságokba, hogy nagynénjétől, Petra Ecclestone-tól egy 10 ezer font (kb. 4 millió forint) értékű babaházat kapott ajándékba születésnapjára, mely pontos mása a család 70 millió fontos (kb. 28 milliárd forint), szerény lakásának.

Mindenesetre Tamara nagyon boldog, életének pillanatait pedig meg is osztja Instagramján - a képek nagy részén a kis Sophie szerepel, de feltűnik a nagypapa, az F1 kereskedelmi jogainak tulajdonosa, Bernie Ecclestone is.



 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: