DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Fotók készültek Hamilton és Palvin édes kettőséről

A háromszoros F1-es bajnokot és a magyar modellt már korábban is látták együtt, de most olyan fotók is napvilágra kerültek, melyek akár kettejük közelebbi kapcsolatáról is árulkodhatnak...

A Formula.hu nemrég beszámolt róla, hogy a cannes-i filmfesztivál alatt Lewis Hamilton és Palvin Barbara úgy köszöntötte egymást, mint régi barátok, ekkor azonban még csak találgatni lehetett, hogy az F1-es bajnok és a magyar modell között akár az egyszerű munkakapcsolatnál többről lehet szó.



A felek aztán a néhány nappal ezelőtti, szintén cannes-i amfAR-gálán egymás mellett ültek, és az őket elkapó fotósnak is mosolyogtak - mintha még örülnének is neki, hogy ország-világ kettejük vélt vagy valós viszonyáról beszél.

Frissen kiszivárgott képek azonban ez utóbbi feltevést erősíthetik meg, ugyanis egy paparazzinak sikerült néhány képet készítenie róluk, amint a filmfesztivál ideje alatt, testőreik társaságában szórakozni indulnak. Sem a Hamilton-Palvin-kettős, sem pedig az őket védelmezők nem örültek a vakuk villanásának, a versenyző és a modell is telefonjaikkal próbálták eltakarni arcukat a kíváncsiskodó tekintetek elől.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: