DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Kimi Raikkönen kisfia sosem volt még ennyire elegáns

Bár a finn F1-es pilóta nem oszt meg pillanatokat magánéletéből, kedvesének, Minttu Virtanennek köszönhetően folyamatosan tanúi lehetünk a kis Robin Raikkönen cseperedésének.

Ki hitte volna? Kimi Raikkönen szinte az egyetlen a Forma-1 mezőnyéből, akit totálisan hidegen hagy, mi folyik a közösségi médiában, időről azonban mégis feltűnik a paddock hűvösen elegáns végzet asszonya, Minttu Virttanen oldalán. A magától értetődő fizikai valóság mellett mi az online jelenlétre gondolunk, hiszen Raikkönen még egy-egy mosolyt is elereszt párja kedvéért az Instagramon, de gyakrabban tűnik fel közös gyermekük, a lassan másfél éves Robin is.



A kissrácról készült legutóbbi fotó véleményünk szerint az egyik legjobban sikerült felvétel, amint édesanyját egy esküvőre kísérte el a minap. Mint ismeretes, Kimi Raikkönen és Minttu Virtanen jegyben jár (azok után, hogy a pilóta már túl van egy majdnem tíz éves házasságon!), a hölgy pedig a kép tanúsága szerint alig várja saját esküvői ceremóniáját.

Egyelőre még nincs kitűzve a dátum, de könnyen lehet, hogy mialatt a paddock Kimi Raikkönen pályán mutatott teljesítményéről beszél, addig a versenyző már újabb, remélhetőleg a bizonyos „amíg meg nem haltak”-ig tartó frigyen gondolkozik...

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: