DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
Egyéb

Piaggiot kap Kiss Norbiék macskaárvaháza

Jótékonysági akcióval teszi emlékezetessé új, exkluzív szalonjának, bemutatótermének és szerviz központjának megnyitását a legendás Vespa, Moto Guzzi, Aprillia és Piaggio kétkerekűek hazai importőre a Netmoto Kft. Dunakeszi szalonnyitójuk alkalmával adják át annak a Piaggio Libertynek a kulcsait amely az állatvédelemmel és sérült gyermekek állatterápiás gyógykezelésével foglalkozó Macskaárvaház Alapítvány használhat a jövőben. Mint ismeretes a civil szervezet egyik kuratóriumi tagja sokszoros magyar bajnok, kétszeres Európa bajnok autóversenyző Kiss Norbert is.

- Múlt nyáron kezdtünk gyűjtést egy Piaggio Liberty megvásárlására mert Egertől nem messze, Kápolnán épül menhelyünk mindennapjait nagyban megkönnyíti egy megbízható, két személy közlekedésére, és teherszállításra is alkalmas, takarékos robogó - mondta Bóday Csilla, az alapítvány titkára aki azt is elárulta: sajnos végül nem jött össze elég pénz egy ilyen jármű megvásárlására. Mint meséli, ekkor sietett az alapítvány segítségére a Piaggio hazai importőre, amely megajándékozta az állatvédőket a svájci, német, olasz posták által is használt legendás robogóval.

Piaggio 1



- Biztosak vagyunk abban, hogy hasznos adomány lesz a civil szervezetnek egy Liberty, hiszen nagy átmérőjű kerekei révén rossz utakon is kiválóan használható, legendásan strapabíró, ráadásul rendkívül takarékos. Az Európa egyik kedvenceként is számon tartott Piaggio modell. - mondta Lukóczky Csilla a Netmoto munkatársa, aki hozzátette: a Vespa, Aprillia, Piaggio és Moto Guzzi márkák importőr cége bár jelenleg is az egyik legnagyobb országos kereskedői és szervízhálózattal rendelkezik, de éppen a következő hetekben nyílik új szervízpont Egerben. Így külön örömünkre szolgál, hogy egy Heves megyében, Egerhez közel működő civil szervezet használhatja majd a Libertyt, amelynek szervízelését így már helyben is eredeti alkatrészekkel és  hozzáértő szakemberek segítségével lehet majd megoldani.

kiss norbi

- Nagy segítség lesz ez a kismotor az alapítványunknak, ráadásul az adományozás e nemes gesztusa jó példával szolgálhat más olyan cégeknek is akik fontosnak tartják az állatvédelem ügyét - mondta a következő Olaszországi, misanoi futamára készülő Kiss Norbi, a Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi tagja.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: