Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 21. hétfő
Bulvár

Volt főnöke rossz híreket tud Schumacherről

Ismét megtörte valaki a csendet Michael Schumacher állapotáról. A Ferrari korábbi elnöke, Luca di Montezemolo beszélt a Reutersnek arról, milyen híreket kapott a versenyzőről.

A 2013 decemberében Franciaországban síbalesetet szenvedett hétszeres világbajnok, Michael Schumacher állapotáról nem sokat tudunk, a család és menedzsmentje eltitkol minden érdemi információt a nyilvánosság elől. Ami biztos, hogy a Formula-1 történetének legeredményesebb pilótáját svájci otthonában népes orvoscsapat ápolja, a német exversenyző pedig nagyon kis léptekben halad a javulás felé.

Luca di Montezemolo, aki a Ferrari elnökeként Michael Schumacher főnöke volt a pilóta legtermékenyebb éveiben, híreket kapott a német állapotáról. Bár konkrétumokkal ő sem szolgált, azt elárulta, hogy Schumacher nincsen jó állapotban:

„Híreket kaptam, amelyek sajnos nem jók” – mondta a riportereknek tömören Montezemolo, akit a Reuters hírügynökség idéz. Az olasz, aki egy díjat vett át Milánóban hozzátette: „Az élet furcsa. Fantasztikus versenyző volt, a Ferrarival pedig egyetlen balesetet szenvedett, 1999-ben. Sajnos egy esés síelés közben súlyos következményekkel járt” – utalt Schumacher legnagyobb F1-es bukására, amely során eltörte lábát.

A BBC beszámolója szerint felkeresték Schumacher egy szóvivőjét, aki azonban nem reagált Montezemolo megszólalására.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?