DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

A szexiparban az egykori Red Bull-pilóta

Bár annak tűnhet, a cím a legkevésbé sem megtévesztő: a Red Bull korábbi F1-es versenyzője meglehetősen szokatlan területen fialtatja pénzét: online vezérelhető szexjátékok forgalmazásával.

A rendszerint a motorsport humoros oldalát megragadni igyekvő wtf1 figyelt fel arra a hírre, melyről a következőkben röviden beszámolunk: a Minardi és Red Bull korábbi versenyzője, a később a Champ Carban futamgyőzelmekig és bajnoki harmadik pozícióig jutó Robert Doornbos alaposan eltávolodott a motorsporttól...

doornbos_kiiroo



Ha csak annyit mondunk, hogy a holland pilóta új érdekeltségében kulcsszerepet kap a gumi és a vibráció, talán arra gondolhatnánk, hogy a Pirelli munkatársaként tevékenykedik a jövőben, csakhogy ez nem is állhatna messzebb az igazságtól.

Doornbos cége, a Kiiroo ugyanis jelenleg a szexuális segédeszközök iparát kívánja forradalmasítani olyan „játékszerekkel”, melyek az interneten keresztül vezérelhetőek. „Az érintés harmadik dimenzióját adtuk hozzá az internethez” – mondta az egykori F1-es pilóta a Las Vegas-i AVN-en, azaz a felnőtt-szórakoztatóipar világkiállításán.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: