Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 27. vasárnap
Bulvár

Vettel: Magánélet – Nézzék meg a szótárban

A német F1-es pilóta szerint senkinek semmi köze ahhoz, hányszor látogatta már meg a lábadozó Michael Schumachert. Ugyanakkor tisztázta családi állapotát és gyermekei számát.

Köztudott, hogy a két éve súlyos síbalesetet szenvedő Michael Schumacher és a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel jó kapcsolatot ápoltak – gyerekkorában Vettel példaképként tekintett az idősebbik németre. Nem meglepő, hogy a Sonntagsblick lap, miután interjúlehetőséget kapott a Ferrari pilótájával, igyekezett kideríteni, hányszor látogatta meg a lábadozó Schumachert svájci otthonában. Vettel válasza így hangzott:

„Ez egy nagyon személyes kérdés, amelyhez senkinek semmi köze.”

Köztudott, hogy Vettel szereti titokban tartani magánélete részleteit, azt sem kürtölte világgá, hogy feleségül vette-e már párját, Hannát, és egyáltalán, hány közös gyermekük született eddig. A lapnak Vettel meglepően készségesem eloszlatta a bizonytalanságot: „Sosem voltam házas, két gyerekem van” – mondta tömören, ám annál informatívabban.

Azonban azt is egyértelműsítette, a jövőben is tartani fogja a kellő távolságot: „Ha megnézik a ’magánélet’ szó jelentését a szótárban, elég világos definíciót fognak kapni. Persze megértem, hogy manapság mindenki kiteregeti a sajátját, de az én magánéletem az enyém. Ennek nincs köze az arroganciához.”

Az interjúban Vettelt kérdezték Lewis Hamilton egyik megnyilvánulásáról is, aki szerint nehéz megítélni, mennyire is jó a német valójában, hiszen eddigi csapattársai, Mark Webber és Kimi Raikkönen nem voltak pályafutásuk csúcsán. „Biztos vagyok, hogy örülni fognak neki, ha ezt hallják! Végső soron a versenyzőket egymáshoz hasonlítani mindig nehéz” – mondta a Ferrari pilótája.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?